Μπουτάρης για Μητροπολίτη Σεραφείμ: Είναι για ξύλο

Κριτική στους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Πειραιώς Σεραφείμ άσκησε, χθες αργά το βράδυ, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης

mpoutaris-gia-mitropoliti-serafeim-einai-gia-ksulo
SHARE THIS
0
SHARES

Κριτική στους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης Άνθιμο και Πειραιώς Σεραφείμ άσκησε, χθες αργά το βράδυ, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε στις 14 Φεβρουαρίου η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και άλλα χριστιανικά σωματεία με θέμα: "Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες", για την οποία επικεφαλής συνδυασμού της αντιπολίτευσης ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα καταδίκης.

   "Έχουμε ένα Μητροπολίτη, λίγο ακραίων αντιλήψεων. Εμένα με ενοχλεί, όταν πάω σε δοξολογία να ακούω τον εθνικό ύμνο. Αν δεν ξεχωρίσει η πολιτική με την εκκλησιαστική εξουσία θα έχουμε πάντα έναν Άνθιμο να μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για ξύλο. Τι να τον κάνεις;" είπε ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος αντιτάχθηκε στην έκδοση του ψηφίσματος λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα έριχνε "λάδι στη φωτιά, σε μια εποχή που τα πράγματα δεν είναι ήρεμα".

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook