Follow us

Μυστήριο με τα 5 νεκρά βρέφη παρουσία της 24χρονης: Οι "απροσδιόριστες" αιτίες θανάτου και η "πνευμονίτιδα"

'Ολοι οι θάνατοι έχουν απροσδιόριστη αιτία θανάτου που πιθανόν συνδέονται με επιληπτικά επεισόδια ή διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟς
ΑΜΑΛΙΑΔΑ 24ΧΡΟΝΗ

Πέντε θάνατοι βρεφών παρουσία της 24χρονης Ειρήνης. Τέσσερις από αυτούς σε Ηλεία και Πάτρα, ένας στην Αθήνα. Οι τέσσερις θάνατοι καταγράφηκαν σε οικίες και ένας σε θάλαμο νοσοκομείου. Όλοι οι θάνατοι έχουν απροσδιόριστη αιτία θανάτου που πιθανόν συνδέονται με επιληπτικά επεισόδια ή διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας. Ο γονιδιακός έλεγχος σε ένα από τα παιδιά της Ειρήνης ήταν καθαρός, ενώ για το δεύτερο ο έλεγχος χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με έμπειρους ιατροδικαστές και αξιωματικούς της αστυνομίας, είναι ύποπτα ή τουλάχιστον αποτελούν μια "παράξενη ιστορία", που σίγουρα χρειάζεται μια ιατροδικαστική "σφραγίδα" και ανακριτική πιστοποίηση. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά μια σοβαρή υπόθεση που έπρεπε να ερευνηθεί συνολικά, ανακινείται από την ευρεία δημοσιοποίησή της και βγαίνει από την "αρχειοθέτηση".

Συνολική ιατροδικαστική επανεκτίμηση

Το γεγονός ότι η υπόθεση ανατέθηκε σε Πταισματοδίκη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, προκαλεί μια καθυστέρηση στη διαδικασία. Έχοντας ως δυσάρεστο παράδειγμα την υπόθεση Πισπιρίγκου, αυτή της Αμαλιάδας, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, έπρεπε να ανατεθεί σε Εισαγγελέα, ανακριτή, και η προκαταρκτική έρευνα στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Σημαντικότερη ενέργεια όλων είναι η πραγματοποίηση μια ιατροδικαστικής επανεκτίμησης όλων των δεδομένων.

Έμπειροι ιατροδικαστές που συντέλεσαν καθοριστικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου, επισημαίνουν ότι είναι αναγκαία η επανεκτίμηση των ευρημάτων της νεκροψίας και νεκροτομής, του φωτογραφικού υλικού που έχει αποτυπωθεί από τα βρέφη και τον χώρο που βρέθηκαν, και των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Δεν τίθεται θέμα εκταφής των σορών καθώς δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ερευνητικά. Τονίζουν ότι η όποια πιθανότητα ο θάνατός τους να είναι ασφυκτικός, είναι δύσκολα διαγνώσιμος σε βρέφη και ηλικιωμένους.

4 νεκρά παιδιά σε 4 χρόνια

Από το 2021 έως τον Αύγουστο του 2024 οι αστυνομικές Αρχές έχουν σχηματίσει τέσσερις δικογραφίες για τους θανάτους των τεσσάρων βρεφών λαμβάνοντας καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, συμπεριλαμβάνοντας ιατροδικαστικές εκθέσεις. Αντίστοιχη δικογραφία είχαν σχηματίσει και το 2014 για τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής της Ειρήνης.

Η πρώτη δικογραφία αφορούσε τον θάνατο ενός κοριτσιού 7 μηνών στις 4 Φεβρουαρίου 2021, την εποχή του κορονοϊού. Το Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων Πατρών "ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ", για τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους. Από την προανάκριση ότι στις 05:07 εκείνης της μέρας και ενώ το βρέφος βρισκόταν στην οικία του παρουσίασε βρόγχο και απεβίωσε. Διακομίσθηκε νεκρό με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο. Το παιδί είχε διαγνωσθεί με επιληψία και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα τον Ιανουάριο του ίδιου έτους είχε εισαχθεί στο ίδιο νοσοκομείο καθώς είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2021 το βρέφος είχε υποβληθεί από παιδίατρο σε εμβόλιο πνευμονιόκκοκου. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Έκθεση Νεκροψίας-Νεκροτομής του βρέφους, δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις, μακροσκοπικώς ορατές, το αίτιο θανάτου ήταν απροσδιόριστο που πιθανά συνδέεται με "Διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας". Προανακριτικά δεν προέκυπτε συμμετοχή της Ειρήνης στον θάνατο, ωστόσο η μητέρα του βρέφους δήλωσε στα Μ.Μ.Ε., ότι την επίμαχη μέρα της είχε αναθέσει τη φύλαξη του παιδιού της.

Τα 2 παιδιά της Ειρήνης

Στις 26 Οκτωβρίου 2023 από το Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα προανακριτικό υλικό που αφορούσε τον θάνατο ενός κοριτσιού 19 ημερών. Μητέρα του η Ειρήνη. Στη 01:10, στις 19 Ιουνίου 2022, η Ειρήνη ενώ κοιμόταν με το βρέφος της, κατάλαβε δυσχέρεια στην αναπνοή του και επειδή η κατάστασή του χειροτέρευε, δέκα λεπτά αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο και το βρέφος μεταφέρθηκα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη γέννησή του, το βρέφος είχε παραμείνει για παρακολούθηση, λόγω δυσχέρειας σίτισης και για διενέργεια εξετάσεων. Έξι μέρες μετά πήρε εξιτήριο με εντολή του παιδίατρου να πραγματοποιηθούν εξετάσεις. Τότε η Ειρήνη έμενε μαζί με τον σύντροφό της, 37 χρόνων από το Μπαγκλαντές. Η ιατροδικαστική έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών ανέφερε και πάλι απροσδιόριστο αίτιο θανάτου που μπορεί να συνδέεται με διάμεσης πνευμονίτιδας της παιδικής ηλικίας.

Διαβάστε Επίσης

Στις 18 Αυγούστου 2023, η Ειρήνη απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Μαρία-Φρειδερίκη. Δύο μήνες αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου 2023, το βρέφος πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" όπου και νοσηλευόταν για ένα μήνα. Είχε μεταφερθεί εκεί από το "ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ" στις 18 Σεπτεμβρίου. Την προανάκριση για τον θάνατο ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής. Από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών η αιτία θανάτου ήταν απροσδιόριστη που μπορεί να συνδέεται με το παθολογικό ιστορικό επιληψίας.

Υπόνοιες για την Ειρήνη

Στις 5 Αυγούστου 2024 ενημερώθηκε το Α.Τ. Ήλιδας από τη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας ότι μεταφέρθηκε από νεκρό από οικείους του ένα αγόρι 15 μηνών. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού, την Ειρήνη και μια ακόμη γυναίκα. Ο γιατρός ανέφερε ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Ειρήνη. Κατά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του, ενώ το παιδί έκανε εμετό με γάλα. Στην αρχική της κατάθεση η μητέρα του παιδιού άφησε υπόνοιες σε βάρος της Ειρήνης. Η μητέρα βρισκόταν μαζί με την Ειρήνη και το παιδί στο σπίτι της.

Το παιδί βρισκόταν στο καρότσι. Η μητέρα πήγε στην τουαλέτα για δύο λεπτά και όταν γύρισε διαπίστωσε ότι το παιδί είχε μυδριάσει. Το χτύπησε στην πλάτη και έβγαλε πηγμένο γάλα. Οι αστυνομικοί έλαβαν φωτογραφίες από τον χώρο ενώ δεν βρήκαν φάρμακα ή άλλες ουσίες εντός του σπιτιού. Διαπιστώθηκαν υπολείμματα από σημάδια εμετού σε καναπέ του καθιστικού. Έλαβαν 6 καταθέσεις, η μία εκ των οποίων συμπληρωματική της μητέρας, η οποία αναίρεσε κατηγορηματικά τα όσα είχε καταθέσει στο νοσοκομείο σχετικά με υπόνοιες σε βάρος της φίλης της.

Διαβάστε Επίσης

Το απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης θανάτου ανέγραφε αναγράφεται απροσδιόριστη αιτία θανάτου, εν αναμονή αποτελεσμάτων τοξικολογικών εξετάσεων. Στις 22 Οκτωβρίου 2024 μέσω e-mail η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι δεν είναι δυνατές οι τοξικολογικές εξετάσεις καθώς δεν γίνεται παραλαβή του νεκροτομικού υλικού από το αρμόδιο παθολογοανατομικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η αδερφή της Ειρήνης

Πριν από 10 χρόνια, στις 6 Φεβρουαρίου 2014, το Αστυνομικό Τμήμα Άργους είχε ενημερωθεί από το Νοσοκομείο Άργους ότι την 17:05 εκείνης της ημέρας μεταφέρθηκε από την μητέρα του, ένα κοριτσάκι δύο χρόνων, χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν η αδερφή της 14χρονης τότε Ειρήνης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση, η αιτία θανάτου του ανωτέρω παιδιού οφείλεται σε λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος και διάμεση πνευμονίτιδα της παιδικής ηλικίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ 29 Αυγ 2025 | 06:44

Τραγωδία στην Πιερία: Βόλτα για ψώνια ήταν η οικογένεια - Μάχη για τη ζωή του δίνει το 11χρονο κοριτσάκι

Μοιραία για την ζωή ενός 9χρονου κοριτσιού στάθηκε μια βόλτα για ψώνια με την μητέρα της και την 11χρονη αδελφή της στην Πιερία.

28 Αυγ 2025 | 07:32

Πυροβολισμοί στη Μινεσότα: 12χρονη ομογενής ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης στην εκκλησία [εικόνες]

Η αιματηρή επίθεση στη Μινεσότα, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο παιδιών και του δράστη, και τον τραυματισμό 17 ακόμη ατόμων.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 27 Αυγ 2025 | 18:50

Πυρκαγιά σε δύο εστίες στα Καλύβια Ηλείας - Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα

Για την κατάσβεση επιχειρούν 42 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου της 18ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, καθώς και εναέρια μέσα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 25 Αυγ 2025 | 10:16

Ηλεία: Αστυνομικός και ιδιοκτήτης καντίνας απέτρεψαν πνιγμό 67χρονου σε παραλία - Πώς τον έσωσαν

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11 π.μ., όταν ο 67χρονος παραθεριστής εντοπίστηκε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 20 Αυγ 2025 | 18:38

Ηλεία: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση - Επειχειρούν 4 εναέρια [εικόνες]

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 16 Αυγ 2025 | 13:58

Φωτιά στην Ηλεία, στο Λιβάρτζι Καλαβρύτων και στη Λάρισα - Έκλεισε η Εθνική στα διόδια Μοσχοχωρίου - Ήχησε 112

Στη Λάρισα στην πυρκαγιά στη Χάλκη είναι κλειστή η Εθνική Οδός στο Μοσχοχώρι με αποτέλεσμα να σχηματιστεί μεγάλη ουρά ακινητοποιημένων οχημάτων.

Η ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΕΚΤΑΣΗ 10 Αυγ 2025 | 13:41

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Κάηκαν 7.950 στρέμματα σύμφωνα με την υπηρεσία Copernicus

Oι εκτάσεις που κάηκαν σύμφωνα, με την υπηρεσία Copernicus, είναι 3.610 στρέμματα αγροτικές/ χορτολιβαδικές, 1.960 στρέμματα καλλιέργειες και 2.380 δασικές εκτάσεις.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 09 Αυγ 2025 | 18:45

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Μεγάλη αναζωπύρωση στην περιοχή Χελιδόνι

Η φωτιά καίει πευκοδάσος, με τις φλόγες να εξαπλώνονται γρήγορα λόγω της έντασης των ανέμων και κατευθύνεται προς τη Νεράιδα

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΤΟΥ 09 Αυγ 2025 | 18:27

Πυρκαγιές: Σε ύφεση σε Κερατέα - Υπό μερικό έλεγχο στον Κουβαρά - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν σε διάσπαρτες εστίες οι οποίες αντιμετωπίζονται ενώ είναι σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09 Αυγ 2025 | 10:20

Kαλύτερη η εικόνα των πυρκαγιών σε Κερατέα και Χελιδόνι Ηλείας: Φόβος για αναζωπυρώσεις και εστίες από τους δυνατούς ανέμους

Με το πρώτο φως της ημέρας, τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος για να περιορίσουν τις αναζωπυρώσεις

09 Αυγ 2025 | 08:16

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Χωρίς ενεργό μέτωπο στο Χελιδόνι – Μάχη με αναζωπυρώσεις και διάσπαρτες εστίες

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην Ηλεία.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

«ULKUCU» 22 Αυγ 2025 | 07:36

Τούρκοι μαφιόζοι: Πώς ξεσκέπασε τη δράση τους η ΕΥΠ - Η βίλα στον Ωρωπό, τα ναρκωτικά και τα ακριβά αμάξια

Οι συλληφθέντες, αποτελούν μέλη οργανώσεων που διακινούν ποσότητες ναρκωτικών και εξάγουν τα χρήματα μέσα σε…τσουβάλια μέσω εταιριών μεταφοράς χρημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ 17 Αυγ 2025 | 13:01

Φωτιές: Το φαινόμενο "hot-dry-windy", αμέλεια, εμπρησμοί, πυλώνες έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα

Ο αισιόδοξος απολογισμός του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης το πρωί της περασμένης Τρίτης με βάση την στατιστική των φετινών πύρινων μετώπων… "παραδόθηκε στις φλόγες" την ίδια κιόλας μέρα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 15 Αυγ 2025 | 08:05

Αχαΐα: "Πίναμε μπύρες, κάναμε χασίς και είπαμε να βάλουμε φωτιά": Η εξοργιστική παραδοχή του 19χρονου που ομολόγησε τον εμπρησμό

Ο 27χρονος συνεργός του 19χρονου αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι "είχε πιει τσίπουρο".

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 14 Αυγ 2025 | 07:30

Πώς ξεκίνησαν οι πυρκαγιές: Ο ύποπτος πυρομανής, οι υπόνοιες για εμπρησμούς και οι πυλώνες του ΔΕΔΔΗΕ

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες και υλικό που αναδεικνύουν τα αίτια έναρξης των τελευταίων πυρκαγιών.

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 Αυγ 2025 | 08:29

Θεσσαλονίκη: Πώς οι διακινητές προσπάθησαν να κρύψουν τα 271 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο πάτωμα του κοντέινερ

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι αρχηγικά μέλη καρτέλ κοκαΐνης με έδρα το Εκουαδόρ, ήταν οι προμηθευτές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών που έκρυβαν σε κρύπτη στο πάτωμα εμπορευματοκιβωτίου.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 12 Αυγ 2025 | 07:34

Μύκονος: Η τετράποδη "Κάγια" μύρισε τα ναρκωτικά που θα γέμιζαν το νησί

H "Κάγια" ανίχνευσε… 112 "φιξάκια" κοκαΐνης και 31 συσκευασίες χασίς, έτοιμες προς πώληση στους επιφανείς πελάτες των ντίλερ του νησιού.

12 Αυγ 2025 | 07:09

"Δεν έχω κουράγιο να ξανακάνω εκκίνηση, μου έχουν κοπεί τα πόδια", λέει πυρόπληκτος της Αν. Αττικής - Ξεκινούν οι αποζημιώσεις

Σύμφωνα με την καταγραφή των αρμόδιων υπηρεσιών περίπου 20 σπίτια στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής έχουν πληγεί από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Τα 4 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ 08 Αυγ 2025 | 12:40

Τραγωδία στη Μήλο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν στο Σαρακήνικο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Σαρακήνικο της Μήλου.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 08 Αυγ 2025 | 07:40

Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης - Ερευνάται δίκτυο διακίνησης και στην Άνδρο

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., τα κέρδη που θα αποκόμιζαν οι εγκληματικές ομάδες από τις δύο καλλιέργειες, θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 07 Αυγ 2025 | 07:05

Π. Φάληρο: "Την είδα πεσμένη στο πάτωμα, νόμιζα ότι ήταν νεκρή" - Σοκάρει η απολογία της 32χρονης για τη μικρή Τζένα

Σοκάρουν όσα περιέγραψε η 32χρονη κατά την απολογία της στον ανακριτή, περιγράφοντας πώς άφησε το παιδί της στη θάλασσα στην παραλία του Π. Φαλήρου.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00
ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:12

Κρήτη: Το σκάνδαλο με τα 175 στρέμματα της Μονής που χαρίστηκαν στη μαφία, ο εκβιαζόμενος ηγούμενος και ο ρόλος του Μελχισεδέκ

Πώς ο ηγούμενος της Μονής της Αγίας Τριάδας χάρισε την έκταση στους μαφιόζους, οι οποίοι την πούλησαν σε Ισραηλινούς για 1,5 εκατ. ευρώ - Η "καραμπόλα" των αρχιμανδριτών και η εμπλοκή του Μελχισεδέκ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 04 Σεπ 2025 | 22:01

Μυτιλήνη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή της Βρισάς και του Πολυχνίτου

Η άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των τοπικών αρχών, με την καθοριστική συνδρομή 11 εναέριων μέσων που έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού, είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η πυρκαγιά

ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ 04 Σεπ 2025 | 20:43

Μαφία Κρήτης: Έξι άτομα προφυλακίστηκαν, εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους

Ανάμεσα στους 17 κατηγορούμενους που θα κληθούν να δώσουν αύριο εξηγήσεις στην αρμόδια ανακριτική αρχή είναι και τα δύο αδέρφια, στα οποία αποδίδονται από την αστυνομία αρχηγικοί ρόλοι.

ΤΙ ΕΙΠΕ 04 Σεπ 2025 | 20:31

Καμίνια: "Το έκανα γιατί δεν χωνεύω τους γύφτους" λέει ο 17χρονος που άρπαζε μωρά Ρομά [βίντεο]

Ο 17χρονος ομολόγησε την αρπαγή του μωρού στα Καμίνια, όπως και ενός άλλου βρέφους, τον περασμένο Μάιο στην Ομόνοια, αφήνοντάς το σε κάδο σκουπιδιών στον Άλιμο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 04 Σεπ 2025 | 20:23

Πυρκαγιά σε αποθήκη ελαιτριβείου στην Ορμύλια Χαλκιδικής - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και 2 ειδικά βραχιονοφόρα οχήματα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 20:13

Σοκ στον Νέο Κόσμο: Νεκρό ζευγάρι μέσα σε διαμέρισμα - Σε προχωρημένη αποσύνθεση η γυναίκα, βρέθηκε καραμπίνα

Ο νεκρός άνδρας φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα είναι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και δεν μπορεί να εντοπιστεί το τραύμα.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 04 Σεπ 2025 | 19:28

Κέρκυρα: Συνελήφθη γιατρός για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του παθολόγου, η 18χρονη υποστήριξε ότι, όταν επισκέφθηκε το ιατρείο του για εξετάσεις, εκείνος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 04 Σεπ 2025 | 19:17

Καστοριά: Μινκ επιτέθηκε σε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της - Της ακρωτηρίασε το χέρι [βίντεο]

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζώο εισέβαλε από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού της και έφτασε στο κρεβάτι όπου βρισκόταν η γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο χέρι

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΛΕΤΗ 04 Σεπ 2025 | 19:14

Μόλις το 54% οδηγών και συνοδηγών στην Ελλάδα φοράει ζώνη - Στο 75% η χρήση κράνους

Η Ελλάδα εξακολουθεί να κατατάσσεται πρώτη στην Ε.Ε. σε θανάτους οδηγών μοτοσικλετών - Τα στοιχεία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA)

ΕΛΑΣ 04 Σεπ 2025 | 19:05

Ν. Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα - Έκλεβε GPS και βυθόμετρα από πολυτελή σκάφη στη Γαλλία

Οι έρευνες ξεκίνησαν στις αρχές του 2022 και οδήγησαν στη σύλληψη μελών της εγκληματικής οργάνωσης στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-26 04 Σεπ 2025 | 18:41

Υπουργείο Παιδείας: Οι προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών - Δείτε όλα τα ονόματα

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 18.566 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης