X

Μυστήριος θάνατος στο Τέροβο Ιωαννίνων - 43χρονος από την Αμφιλοχία βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο που νοίκιασε στην Άρτα

Τη σορό του άτυχου άνδρα από την Αμφιλοχία εντόπισε μέσα στο ενοικιαζόμενο όχημα ένας κτηνοτρόφος στο Τέροβο Ιωαννίων

Γράφει: TheToc team

Νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει τη Δευτέρα 10/11 από εταιρεία ενοικίασης στην Άρτα, βρέθηκε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου ένας 43χρονος από την Αμφιλοχία, στην περιοχή του Τερόβου Ιωαννίνων.

Το όχημα με τη σορό του εντοπίστηκε στην παλιά εθνική Ιωαννίνων - Άρτας. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το μεσημέρι της 10ης Νοεμβρίου, όταν και η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητά και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα EpirusOnline, ο 43χρονος που εργαζόταν στον Δήμο Αμφιλοχίας, βρέθηκε εντός του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του από κτηνοτρόφο της περιοχής που ειδοποίησε τις Αρχές. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να επιβεβαιώνουν το θάνατό του.

Διαβάστε Επίσης

Επίσης, στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, ωστόσο από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και το πιθανότερο είναι να επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, ή να υπήρξε κάποιο παθολογικό αίτιο.

Τοπικά ΜΜΕ στην Αμφιλοχία αναφέρουν πως ο 43χρονος έφυγε από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας με ταξί και προορισμό την Άρτα, όπου νοίκιασε αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς τα Ιωάννινα για να βρεθεί τελικά στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, εντός του αυτοκινήτου.