X

Μυτιλήνη: Έλουσε με οινόπνευμα γατάκι, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου.Στη Μυτιλήνη ασυνείδητος έλουσε με οινόπνευμα γατάκι και το έκλεισε σε σακούλα για να το πετάξει στα σκουπίδια.

Γράφει: TheToc team

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, στη Μυτίλήνη αυτή τη φορά, όπου ένας ασυνείδητος έλουσε γατάκι με οινόπνευμα, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (14-08-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην κακοποίηση ζώων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε σε αστυνομική Αρχή, ο συλληφθείς αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (οινόπνευμα) μικρό γατάκι, το έβαλε σε πλαστική σακούλα με σκοπό να το πετάξει σε κάδο απορριμμάτων.

Σε βάρος του βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.