X

Μυτιλήνη: Μυστήριο με 52χρονο που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Ο 52χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι σε αγρόκτημα της οικογένειάς του στο χωριό Ασώματο Μυτιλήνης

Γράφει: TheToc team

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 52χρονου άνδρα στον Ασώματο Μυτιλήνης, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι, αργά το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Stonisi, ο 52χρονος, πατέρας είχε μεταβεί στη διάρκεια της ημέρας σε αγρόκτημα που διατηρεί η οικογένειά του έξω από το χωριό, προκειμένου να ποτίσει, όπως συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Όταν πέρασαν οι ώρες και δεν επέστρεψε, οι οικείοι του ανησύχησαν. Τα αδέλφια του πήγαν στο κτήμα για να τον αναζητήσουν και, περίπου στις 11 το βράδυ, τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο πηγάδι.

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν η Αστυνομία και οι αρμόδιες Αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ιατροδικαστής.

Η έρευνα για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Διαβάστε Επίσης