X

Ν. Φιλαδέλφεια: Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει ΕΛΑΣ και Αλβανία για την κάθοδο των Κροατών - Έδωσε μέχρι και τις πινακίδες τους [Εικόνα]

Σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως το TheTOC, οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερωθεί εγγράφως από τις αντίστοιχες του Μαυροβουνίου ότι καταφθάνουν στην Αθήνα "επικίνδυνοι οργανωμένοι οπαδοί", με συγκεκριμένες μάλιστα πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων.

Όλοι γνώριζαν, όλοι είχαν ενημερώσει, κι όμως έγινε. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την επιδρομή 100-200 Κροατών στην Ελλάδα, οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς, διασχίζοντας σχεδόν 4 χώρες, προκειμένου να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να σκορπίσουν τον τρόμο και τον θάνατο.

Σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως το TheTOC, οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερωθεί εγγράφως από τις αντίστοιχες του Μαυροβουνίου ότι καταφθάνουν στην Αθήνα "επικίνδυνοι οργανωμένοι οπαδοί", με συγκεκριμένες μάλιστα πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων.

Το δισέλιδο έγγραφο έφθασε τη Δευτέρα στις 9 το πρωί στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Με αυτό το έγγραφο η αστυνομία του Μαυροβουνίου ενημερώνει την Αστυνομία, αλλά και την αλβανική αστυνομία, ότι πέρασαν από τα σύνορα της χώρας τους με προορισμό την Αθήνα "risky fans" όπως τους ονομάζει, δηλαδή "επικίνδυνοι φίλαθλοι".

"Θεωρείται ότι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό" επισημαίνεται.

Διαβάστε Επίσης



"Αγαπητοί συνάδελφοι στις 7 Αυγούστου 2023 ανάμεσα στις 03:00 τα μεσάνυχτα και τις 06:00 το πρωί από τον συνοριακό σταθμό Μποζάι, στην έξοδο προς Μαυροβούνιο αξιωματικοί της αστυνομίας του Μαυροβουνίου έλεγξαν πολίτες της Δημοκρατίας της Κροατίας - περίπου 120 άτομα νεαρής ηλικίας - που εικάζουμε ότι ταξιδεύουν με προορισμό την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα αυτή εξήλθε του Μαυροβουνίου με τα παρακάτω οχήματα", σημειώνεται αναλυτικά στην ενημέρωση των αρχών του Μαυροβουνίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το σήμα αναγράφεται όχι μόνο η πληροφορία και ο αριθμός των ατόμων, αλλά και οι μάρκες των αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Άλλωστε, από νωρίς χθες είχαν κυκλοφορήσει βίντεο στα social media, όπου φαινόταν το τεράστιο κομβόι των οχημάτων με επιβάτες τους Κροάτες, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την Εθνική οδό για να φτάσουν στην πρωτεύουσα. Χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς...

Διαβάστε Επίσης