Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 35χρονου Έλληνα στη Μυτιλήνη. Εκει ανακάλυψαν ναρκωτικά όλων των ειδών αλλά και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι και ανακάλυψαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και 119 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 35χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή.
Εκτός από αυτά, βρήκαν και ποσότητα καπνού βάρους 505 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και την κατέσχεσαν για να την στείλουν στο Τελωνείο.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.