X

Νάξος: Έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας, πήρε το αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας και αναγκάστηκε να πάρει το αυτοκίνητο του και να πάει στο νοσοκομείο, γιατί το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να τον παραλάβει λόγω του χιονιά.

Γράφει: TheToc team

Έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας και αναγκάστηκε να πάρει το αυτοκίνητο του και να πάει στο νοσοκομείο, γιατί το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να τον παραλάβει λόγω του χιονιά.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ορεινό χωριό της Νάξου.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr ένας κάτοικος του χωριού Αγίας Κυριακής Απείρανθου, έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας με συνέπεια να πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όμως εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, που επικρατεί από την Κυριακή στο νησί των Κυκλάδων, το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να φθάσει έως το χωριό, για να διακομίσει τον ασθενή στο νοσοκομείο.

Έτσι αυτός αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει μόνος.

Όμως αυτό είχε ως συνέπεια να εγκλωβιστεί εξαιτίας της χιονόπτωσης και ειδοποίησε τις αρχές για βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης

Άμεσα σήμανε συναγερμός προκειμένου να μεταφερθεί ο άνδρας με ασφάλεια στο Νοσοκομείο της Νάξου, κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών. Παρόλα αυτά αστυνομία και Πυροσβεστική κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μετέφεραν με ασφάλεια στο Νοσοκομείο Νάξου για νοσηλεία.