Σοκ και δέος προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε άλλη μία ιστορία που θέλει τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να έχει καταγγελθεί το 1984 από τους γονείς ενός 14χρονου αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ζευγαριού που ήταν 20 ετών τότε, έκανε παρέα με το ζευγάρι οι οποίοι επίσης ήταν καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον γιο τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, αρχικά τον χάιδευε και έπειτα επέμενε με τηλέφωνα στα οποία έλεγε στο ανήλικο αγόρι ότι "αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς".
Η απόπειρα αυτοκτονίας και το καθαρό ποινικό μητρώο
Το παιδί έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του. Ευτυχώς όμως οι γονείς του το μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο έφηβος δεν είχε μιλήσει στους γονείς του για το τι συνέβαινε. Έναν χρόνο μετά τους αποκάλυψε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο, το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του παιδιού είχαν αποσύρει τη μήνυσή τους, γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.
Λιγνάδης: Μαζί με τον Κούγια αύριο στην ανακρίτρια - Πιθανότατα την Πέμπτη η απολογία του
Αυτοπροσώπως θα ζητήσει αύριο ο Δημήτρης Λιγνάδης την μετάθεση της προγραμματισμένης απολογίας του για την Πέμπτη.
Ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης, που κρατείται στην ΓΑΔΑ, θα οδηγηθεί αύριο στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε χθες την υπεράσπισή του, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία μίας ημέρας για την απολογία του, ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να συγκροτήσει με τον νεοδιορισθέντα συνήγορο του, την υπερασπιστική του άμυνα.
Έτσι είναι πιθανό αντί για αύριο η απολογία να δοθεί την Πέμπτη, οπότε λήγει και το όριο των πέντε ημερών από την σύλληψη, για την έκδοση απόφασης ως προς την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.
Ο κ. Κούγιας, που παραμένει πλέον μόνος στην υπεράσπιση του καλλιτέχνη, αφού χθες αργά το βράδυ ο αρχικά διορισθείς συνήγορος κ. Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία του με τον κατηγορούμενο, υποστήριξε σε δηλώσεις του "δεν έχουμε πάρει κανέναν όρκο ότι αναλαμβάνουμε μόνο αθώους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε ενόχους, εκείνο που λέει το Σύνταγμα είναι να βοηθούμε αυτούς που αποφασίζουν, τους δικαστές".
Ο συνήγορος φαίνεται να υποστηρίζει πως πίσω από την υπόθεση του εντολέα του κρύβεται πολιτική σκοπιμότητα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr