
Ακόμα μία κατάληψη εκκένωσε η αστυνομία, αυτή τη φορά στο Παγκράτι στην οδό Φιλολάου.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, δεν υπάρχει κόσμος μέσα, ενώ πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος όλων των χώρων.
Στη συνέχεια το κτίριο θα σφραγιστεί και θα παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του.
Το συγκεκριμένο κτίριο το είχαν καταλάβει άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με τους ιδιοκτήτες να πηγαίνουν στην Ασφάλεια και να ζητούν εκκένωση.
![Νέα αστυνομική επιχείρηση: Εκκενώθηκε κατάληψη σε κτίριο στο Παγκράτι [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/ba/badbfedbd38e459092acbcb73d6e6920.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μετά τις εννέα το πρωί της Παρασκευής.


Σε ερασιτεχνικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που αστυνομικοί με τροχό ανοίγουν την πόρτα της κατάληψης.
Σύμφωνα με κείμενο που ανέβηκε σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο, "Απ’ τον Σεπτέμβρη του 2016, το άλλοτε κτίριο-φάντασμα στη Φιλολάου 99 στο Παγκράτι απέκτησε ξανά ζωή. Μετά από 24 χρόνια εγκατάλειψης, μετατράπηκε σε κάτι χρήσιμο και σημαντικό: σε ένα ζωντανό τόπο συνάντησης και δημιουργίας για τους κατοίκους της γειτονιάς, σ’ ένα ορμητήριο αντίστασης για τους αγωνιζόμενους κατοίκους. Στην κατάληψη της Φιλολάου 99 πραγματοποιούνταn εκδηλώσεις, συνελεύσεις και συναντήσεις αγωνιζόμενων πρωτοβουλιών, στεγάζεται βιβλιοθήκη και πολιτικό αρχείο του αντιεξουσιαστικού κινήματος, κύκλοι αυτομόρφωσης, φωτοτυπική δομή κ.α."
Στα social media υπάρχουν καλέσματα για πορεία το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr