X

Συναγερμός στη Νέα Δημοκρατία: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία στην Πειραιώς - Εκκενώθηκε το κτίριο

Αγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς.

Γράφει: TheToc team

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν τις 18:00, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, το οποίο αποδείχθηκε τελικά φάρσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 17:15 άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, ο οποίος θα εκραγεί σε 45 λεπτά.

Αμέσως η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση εκκένωση των στελεχών και εργαζομένων που ήταν μέσα στο κτίριο ενώ στο σημείο μετέβησαν και στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ύστερα από τις έρευνες που έκανε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο με συνέπεια να λήξει ο συναγερμός.

Διαβάστε Επίσης