
Η Νέα Δημοκρατία συμπληρώνει σήμερα 48 χρόνια από την ίδρυση της στις 4 Οκτωβρίου 1974 και με την αφορμή της επετείου το κόμμα ανέβασε ένα βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media.
"48 χρόνια στη σωστή πλευρά της ιστορίας. 48 χρόνια δίπλα σε κάθε πολίτη. 48 χρόνια Νέα Δημοκρατία", αναφέρει το σχόλιο της ανάρτησης, ενώ στο βίντεο ακούγονται αναφορές όλων των προέδρων του κόμματος, από τον ιδρυτή, Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι τον σημερινό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά
"Τιμούμε την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών, αλλά και την άρρηκτη σχέση με την κοινωνία. Σχεδόν μισό αιώνα μετά, και ύστερα από 39 μήνες γόνιμης διακυβέρνησης, η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Οι εξελίξεις απαιτούν να θέσω το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr