Τέλος συναγερμού στην αντιτρομοκρατική: Το οικογενειακό σπίτι του Τσιρώνη και όχι γιάφκα των ληστών του Διστόμου ήταν το διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο που ερεύνησαν νωρίτερα.
Νωρίτερα το theTOC έγραφε:
Ερευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή του Intercontinental και η έρευνα σχετίζεται με τους συλληφθέντες ληστές του Διστόμου την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.
Οπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, το σπίτι φαίνεται να έχει νοικιαστεί από κάποιον από τα μέλη της Ομάδας και έφτασαν οι αστυνομικοί βάση στοιχείων που βρέθηκαν στα δυο σπίτια στην Νέα Αγχιάλο Βόλου και τα Άνω Λεχώνια
Δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει εντοπιστεί στο εσωτερικό του από τη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών που διενεργεί την έρευνα στα πρότυπα γιάφκας τρομοκρατών.