X

Νέα Φιλαδέλφεια: 55χρονος οδηγός έστειλε στην εντατική 20χρονο γιατί διαμαρτυρήθηκε που έκανε όπισθεν στην Εθνική Οδό

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από λοστό νοσηλεύεται στην Εντατική 20χρονος οδηγός, έπειτα από καβγά με 55χρονο που έκανε όπισθεν σε έξοδο της εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράφει: TheToc team

Στην Εντατική βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι νοσηλεύεται ένας 2οχρονος έπειτα από καβγά με άλλο οδηγό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας 55χρονος τον χτύπησε με αντικλεπτικό λοστό που είχε για να κλειδώνει το τιμόνι στο αμάξι.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σε σχετικό ρεπορτάζ, το βράδυ της Παρασκευής 6 Μάη, ο 55χρονος δράστης έκανε όπισθεν σε έξοδο της εθνικής οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια με κίνδυνο να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο 20χρονος οδηγός, που έβγαινε εκείνη την ώρα από στενό στην περιοχη, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον 55χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 55χρονος οδηγός ρώτησε εκνευρισμένος τον νεαρό: "τι θες, ρε;”, με τον 20χρονο να του απαντά: "Θα μας σκοτώσεις!”.

Σύμφωνα με συγγενή του θύματος, οι δύο οδηγοί βγήκαν τότε από τα αυτοκίνητά τους και ο 55χρονος πήρε τον αντικλεπτικό λοστό και χτύπησε τον 20χρονο στο κεφάλι.

"Πάει και παίρνει το μπαστούνι το πιάνει με τα δύο του χέρια, τον πλησιάζει, το είχε πίσω από τον πλάτη και τον χτυπάει στα δεξιά του κεφαλιού” ανέφερε, χαρακτηριστικά η συγγενής του θύματος.

Διαβάστε Επίσης

Ο νεαρός οδηγός έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και ο 55χρονος δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Σε έρευνα της αστυνομίας, ο 55χρονος εντοπίστηκε την επόμενη μέρα και συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο: