
Ανήσυχη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας όπου σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό, όταν ένας άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, πετούσε μολότοφ και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Ολα ξεκίνησαν στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πετάει μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό στον δρόμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά κάτι ξερόχορτα.
Η Πυροσβεστική μετέβη στο σημείο και έσβησε την μικροεστία.
Ο άνδρας στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και άρχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Αμέσα, οι αστυνομικές δυνάμεις με εντολή εισαγγελέα, εισέβαλαν στην οικία του άνδρα, τον πήραν και τον μετέφεραν στην ψυχιατρική κλινική προκριμένου να εξεταστεί.
Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα. Θα εξεταστεί από τους γιατρούς και στην συνέχεια η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.
Ταμπουρωμένος πετούσε μολότοφ από μπαλκόνι του 5ου ορόφου στη Νέα Ιωνία - "Μαραθώνια" επιχείρηση των Αρχών from Orange Press Agency on Vimeo.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr