
Φαρ Ουέστ έγινε η Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένας 39χρονος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες συμμορίας σε καφετέρια.
Ο άτυχος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, φαίνεται πως βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς έπεσε θύμα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μαφιόζων της νύχτας...
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες έφτασαν και έφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο όχημα Μερσέντες τύπου τζιπ το οποίο ήταν κλεμμένο.
Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το MEGA, φαίνεται το δεύτερο όχημα με το οποίο οι δράστες φεύγουν από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα.
Το τρίτο αυτοκίνητο των δραστών, ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, έμεινε έξω από την καφετέρια αφού οι δράστες δεν πρόλαβαν να το πάρουν.
Τα αυτοκίνητα της συμμορίας φαίνεται να είναι νοικιασμένα με μακροχρόνια μίσθωση, με πλαστές ταυτότητες από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Είχαν νοικιαστεί πριν από έξι μήνες, με το μαύρο τζιπ που βρέθηκε να αναλύεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 39χρονος ήταν ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές στο παρελθόν, ενώ δεν ήταν νυμφευμένος.
Νέα Ιωνία: Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια
Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αιματηρό περιστατικό στη Νέα Ιωνία.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό ρεπόρτερ των Νέων και του Βήματος, Βασίλη Λαμπρόπουλο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί είναι πατέρας του 16χρονου που τον μαχαίρωσαν χθες στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό.
Κατά τις ίδιες πηγές, τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, με τις Αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Υπενθυμίζεται ότι το 39χρονο θύμα βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, καθώς στο εν λόγω καφέ μία παρέα επτά Αλβανών διαπληκτίστηκε και λίγο αργότερα ένας από τους επτά έβγαλε όπλο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον υδραυλικό, που δεν είχε καμία σχέση με τον καβγά και τους εμπλεκόμενους σε αυτόν.
Η επίθεση στα Πατήσια
Χθες, μία συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον 16χρονο για να του πάρει το κινητό.
Ο νεαρός έκανε βόλτα στα Πατήσια με έναν φίλο του όταν έπεσε θύμα επίθεσης. Η συμμορία υπό την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν στον μηρό, στην πλάτη και στον θώρακα. Αιμόφυρτος ο 16χρονος, κατάφερε να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.
Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει ακόμα νοσηλευόμενο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr