Νέα μαρτυρία: Ο Ζακ Κωστόπουλος προσπάθησε να μπει πρώτα σε άλλο κατάστημα

Ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται, με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

nea-marturia-o-zak-kwstopoulos-prospathise-na-mpei-prwta-se-allo-katastima
SHARE THIS
0
SHARES

Μια ακόμη μαρτυρία η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία σχετικά με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, μια υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο κατέληξε ο Κωστόπουλος, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται, με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άντρα (σ.σ. εννοεί τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει» καταθέτει η κοπέλα και προσθέτει:

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε, είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πορτα του κοσμηματοπωλείου».

Σύμφωνα με την ίδια, επομένως, υπάρχουν τρια άτομα που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και τα οποία δεν έχουν εμφανίστει στις αρχές με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.

 

 

Πηγή: Έθνος

Φωτό: αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook