Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από τη δολοφονία το μεσημέρι της Τετάρτης με δράστη έναν 72χρονο που πυροβόλησε έναν 39χρονο μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα ο νέος άνδρας να χάσει τη ζωή του.
Αυτό που πραγματικά σοκάρει, όμως, είναι οι λεπτομέρειες για το έγκλημα. Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος βρέθηκε στο κατάστημα περιέγραψε τι προηγήθηκε.
Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα για το ύψος ενός λογαριασμού τηλεφώνου, περίπου 170 ευρώ και ζητούσε τη διακοπή της σύνδεσης.
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, "ο 39χρονος προσπαθούσε να του εξηγήσει ευγενικά ότι δεν μπορούσε να διακόψει τη σύνδεση καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο". Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος περιγράφοντας τον δράστη, "ο
72χρονος ήταν μέσα στο κατάστημα οξύθυμος, σεληνιασμένος και έλεγε "δεν αναγνωρίζω τον λογαριασμό". Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης αποχώρησε βρίζοντας χυδαία, πήρε ένα ταξί που τον πήγε σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα του από απόσταση 1,5 μέτρου και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Στη συνέχεια αφού για λίγο περιπλανήθηκε σαστισμένος έξω από το κατάστημα, πήγε στην πιάτσα των ταξί και πήρε ένα που τον πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου παραδόθηκε.
Θρήνος για τον χαμό του 39χρονου πατέρα
Εν τω μεταξύ, θρήνος και βαθιά θλίψη επικρατούν στην Κυπαρισσία για τη δολοφονία του 39χρονου στον χώρο εργασίας του.
Ο άνδρας, πατέρας ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, κατέληξε στα τραύματα που του επέφερε ο 72χρονος, ο οποίος τον πυροβόλησε εξ' επαφής στην κοιλιά. Παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ήταν ήδη αργά και οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέδωσαν.

Το βίντεο - ντοκουμέντο
Ένα βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha. Στις εικόνες που μεταδίδονται καταγράφονται οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, αλλά και η στιγμή που ο 39χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Ο ηλικιωμένος άνδρας διακρίνεται με το όπλο στο χέρι, λίγο μετά τη δολοφονία του 39χρονου. Έχει βγει στο δρόμο κρατώντας το περίστροφο και δείχνει να περιφέρεται σαστισμένος πάνω-κάτω στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr