X

Revenge porn: Τον βιντεοσκόπησε γυμνό και του ζήτησε 7500 ευρώ για να μη διαρρεύσει το "ροζ" υλικό

Ο 45χρονος εμφανίστηκε γυμνός σε βιντεοκλήση και τον απείλησαν ότι εάν δεν καταβάλει 7.500 ευρώ θα διαρρεύσουν το βίντεο στους φίλους του και στα μέλη της οικογένειάς του.

Γράφει: TheToc team

Άλλη μία υπόθεση revenge porn έρχεται στο "φως", μετά από καταγγελία 45χρονου άνδρα στο νησί της Κω.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο 45χρονος δέχτηκε αίτημα φιλίας στο Facebook από γυναίκα με στοιχεία προφίλ Μ.Κ., η οποία στη μεταξύ τους βιντεοκλήση του ζήτησε να εμφανιστεί γυμνός στην κάμερα.

Ο 45χρονος το έκανε και αμέσως η γυναίκα τερμάτισε τη βιντεοκλήση. Στη συνέχεια, τον απείλησε ότι εάν δεν του καταβάλει 7.500 ευρώ θα διαρρεύσει το βίντεο στους φίλους του και στα μέλη της οικογένειάς του.

Ο 45χρονος δεν υπέκυψε στον εκβιασμό και προχώρησε στην καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, που σχημάτισαν δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία και νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε Επίσης