
Σε τουλάχιστον άλλα δυο περιστατικά, φέρεται να εμπλέκεται ο 56χρονος, ο οποίος χθες, Δευτέρα, προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητο του 16χρονη, όταν αυτή πήγαινε στο σχολείο της, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με μαρτυρία 26χρονης, που μίλησε στο GRTimes, ο 56χρονος έχει παρενοχλήσει την ίδια στο κατάστημά της πάνω από μια φορές.
Αυτή τη φορά ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε με μηχανάκι, τις πινακίδες του οποίου έχει δώσει η νεαρή στην αστυνομία. Σύμφωνα με την ίδια, σταματούσε συχνά έξω από το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ανδρέα Παπανδρέου στη Νεάπολη και την παρενοχλούσε. Η 26χρονη μπόρεσε να τον αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί, ενώ την πρώτη φορά που την ενόχλησε, φορούσε τα γυαλιά στο ίδιο σημείο όπως και στη φωτογραφία.
Παράλληλα, μια δεύτερη κοπέλα μέσω του Instagram γνωστοποίησε ότι ο ίδιος άνδρας προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο του χθες το πρωί γύρω στις 8:20. Σύμφωνα με την ίδια, αρχικά ρώτησε τον άντρα πληροφορίες γιατί είχε χαθεί και αυτός προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητο του.
Η κοπέλα αρνήθηκε και ο άνδρας άρχισε να της μιλάει χυδαία. Ο 56χρονος αφού ακολούθησε την κοπέλα σε ένα στενό την προσέγγισε παραπλεύρως και της φώναζε επιθετικά να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, κάνοντας απόπειρα να την αρπάξει.
Σημειώνεται ότι, ο φερόμενος ως δράστης έχει ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr