Θρίλερ με τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας -όπως αποδεικνύεται- του φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου

nekros-entopistike-o-agnooumenos-foititis-stin-kalumno
SHARE THIS
0
SHARES

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας -όπως αποδεικνύεται- του φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλείψει (;) το ποδήλατό του (Λαγκά Χώρας Καλύμνου), με μώλωπες και εκδορές σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, το εν λόγω σημείο είχε αποτελέσει αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας των Αρχών τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο νεαρός. Έτσι, πλέον θεωρείται πολύ πιθανό το σενάριο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να σκότωσαν σε άλλο σημείο τον άτυχο φοιτητή και να τον έσυραν στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε.  

Αυτό το σενάριο, μάλιστα, ενισχύει τις πληροφορίες για σοβαρές εκδορές και μώλωπες που φέρει η σορός του 21χρονου στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια. Βέβαια, κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, που πιθανόν ήταν θανατηφόρα, ωστόσο ο τοπικός γιατρός δεν είναι βέβαιος ότι ο θάνατός του προήλθε από σφαίρα, εκτιμώντας ότι ίσως πρόκειται για τραύμα που προήλθε από βάναυσο χτύπημα. Όπως και να 'χει, πάντως, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία. 

 

Ο άτυχος Νίκος επισκέφθηκε στην Κάλυμνο για να δει την οικογένεια του που ζει εκεί τον τελευταίο καιρό, μιας και η μητέρα του, καθηγήτρια στο επάγγελμα, διδάσκει στο νησί. Ο ίδιος έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook