
«Φέιγ βολάν» κάνει ο Ρουβίκωνας τις τελευταίες μέρες απόρρητα έγγραφα των υπουργείων Εξωτερικών και Εσωτερικών που σχετίζονται με την επίθεση του στην τουρκική πρεσβεία δημιουργώντας νέα ερωτήματα.
Μετά το απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ το οποίο δημοσιοποιήθηκε και για το οποίο υπήρξε λογική εξήγηση - ήταν μέσα στη δικογραφία - νέο διαβιβαστικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών με ημερομηνία 27 Ιουλίου 2016 που αφορά τα μέτρα ασφαλείας στην τουρκική πρεσβεία και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org .
Το έγγραφο είναι πρόσφατο και δεν περιλαμβάνεται σε καμιά δικογραφία και η διαρροή του παρόλο είναι διαβιβαστικό έγγραφο απόρρητης αλληλογραφίας από το ΥΠΕΞ γεννά πλέον ερωτηματικά για το πως περιήλθε στα χέρια του Ρουβίκωνα.


Παράλληλα στο κείμενό τους τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Μεξικού.
«Το μιντιακό παραλήρημα που εκδηλώθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου και αφορούσε στον Ρουβίκωνα, εκτός από όλα τα παραπάνω και τα wikileaks έγγραφα της ομάδας (που με “ραδιούργο” τρόπο ανακαλύψαμε...μέσα στη δικογραφία), είχαμε και την έμμεση σύνδεσή μας με ένα περιστατικό επίθεσης στη Μεξικανική Πρεσβεία. Ασφαλώς, είναι η συνέχεια της στρατηγικής που επιδιώκουν μετά από το χρέωμα της ομάδας με διάφορα γεγονότα (όπως η ένοπλη περιφρούρηση στις 10 Μάρτη και η εκτέλεση του μαφιόζου Χαμπίμπι), ώστε να ποινικοποιηθεί η ομάδα δια του 187 Α.» αναφέρει η ανάρτηση στο indymedia.org
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr