X

Νέο βίντεο από την παράσυρση της υπαλλήλου των ΕΛΤΑ: "Πήρε το δέμα από τα χέρια της"

Άνδρας που είχε πάει να παραλάβει δέμα ενεπλάκη σε καβγά με υπάλληλο και την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Γράφει: TheToc team

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (24/1) στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Άνδρας που είχε πάει να παραλάβει δέμα ενεπλάκη σε καβγά με υπάλληλο και, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από διαφωνία που είχε ο άνδρας με υπάλληλο σχετικά με την παραλαβή του δέματος, όταν εκείνος αρνήθηκε να υπογράψει για την παραλαβή.

Ο άνδρας βγήκε με το δέμα από το κατάστημα και η υπάλληλος τον ακολούθησε. Τότε, ο άνδρας μπήκε στο όχημα του, παρέσυρε την υπάλληλο, τραυματίζοντάς την.

Στη δημοσιότητα έρχεται νέo βίντεο που δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης της υπαλλήλου έξω από τα ΕΛΤΑ Βριλησσίων.

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ είπε στην εκπομπή "Εξελίξεις Τώρα" στο Mega για το περιστατικό: "Ήρθε να παραλάβει το δέμα, εξυπηρετήθηκε. Ήταν εξαγριωμένος από την αρχή που ήρθε να παραλάβει το δέμα του. Η συνάδελφος ζήτησε να υπογράψει γιατί πρέπει να υπογράψεις για να παραλάβεις το δέμα σου. Αρνήθηκε. Πήρε το δέμα από τα χέρια της. Έτρεχε για να φύγει στο αυτοκίνητό του. Η συνάδελφος τον ακολούθησε γιατί έπρεπε να πάρουμε την υπογραφή για να παραδοθεί το δέμα. Δεν έγινε αυτό. Έφτασε μέχρι το αυτοκίνητό του, έκλεισε την πόρτα, έβαλε μπροστά, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε βέβαια. Απολογήθηκε, ζήτησε συγγνώμη, αλλά ήδη είχε γίνει το λάθος".

Διαβάστε Επίσης

Η γυναίκα έσπασε το χέρι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε Επίσης