Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου

Η διάρκεια του βίντεο είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό από την περιοχή.

SHARE THIS
0
SHARES

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την "Εφημερίδα των Συντακτών" για τις τελευταίες στιγμές του άτυχου 33χρονου στην οδό Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Ζακ Κωστόπουλος εμφανίζεται να έχει καταρρεύσει αιμόφυρτος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Είναι οι στιγμές όπου αστυνομικοί επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν. Οι εικόνες δείχνουν αστυνομικούς να τον κλοτσούν και να τον σέρνουν.

Η διάρκεια του βίντεο είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό από την περιοχή.

Στις εικόνες εμφανίζονται περίπου 8 αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς κρατάει με “γυμνά” χέρια ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα είναι το μαχαίρι το οποίο λέγεται ότι κρατούσε νωρίτερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει βίαια τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ολη αυτή την ώρα ο νεαρός δεν φέρνει καμία αντίσταση. 

 

“Βάλ’ του χειροπέδες” ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια “το χέρι, τράβα του το χέρι”.  Ο ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να μάλιστα να λέει: “Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου”…

 

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook