Follow us

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των χούλιγκαν με τρεις μαχαιριές

'Αγριος ξυλοδαρμός και μαχαίρωμα οπαδού στο Χαϊδάρι. Χούλιγκαν εισέβαλαν σε καφενείο.

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των χούλιγκαν με τρεις μαχαιριές

«Ρε μ….., γ…… τον Ολυμπιακό σας» φώναζαν οι χούλιγκαν που εισέβαλαν σε καφενείο στο Χαϊδάρι, αναζητώντας έναν οργανωμένο οπαδό της ομάδας του Πειραιά με τον οποίο είχαν προηγούμενα! Τον ξυλοφόρτωσαν βάναυσα και τον μαχαίρωσαν στους γλουτούς.

Ήταν ένα ακόμη περιστατικό της κλιμακούμενης έντασης ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, που εξελίσσεται από το περασμένο καλοκαίρι, όπου βγήκαν… 45άρια πιστόλια στο Γκάζι, εξελίχθηκαν επιθέσεις σε συνδέσμους με μολότοφ και… χειροβομβίδα, και εμπρησμοί αυτοκινήτων σε ελεύθερη κατασκήνωση οπαδών στη Χαλκίδα.

Το τελευταίο επεισόδιο του επικίνδυνου πολέμου εξελίχθηκε στις 20:30 το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου όταν ομάδα περίπου 16 ατόμων, τα οποία δεν έφεραν διακριτικά ομάδας και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη, προσέγγισαν με οκτώ μοτοσυκλέτες καφενείο στην οδό Ηπείρου στο Χαϊδάρι. Σχεδόν άμεσα επιτέθηκαν σε 49χρονο οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος καθόταν έξω από το κατάστημα με έναν φίλο του.

Βρίζοντας, άρχισαν να τον χτυπούν με ιδιαίτερη βιαιότητα. Ο στόχος της επίθεσης έπεσε αιμόφυρτος στον δρόμο.

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των χούλιγκαν με τρεις μαχαιριές

Ακόμη και τότε, ένας από τους αντίπαλους χούλιγκαν τον «σούβλισε» τρεις φορές στον δεξιό γλουτό, ενώ ένας άλλος τον κλώτσησε στο πρόσωπο σπάζοντας μέρος της οδοντοστοιχίας του θύματος. Αμέσως μετά οι δράστες διέφυγαν με τις μοτοσυκλέτες, στις οποίες είχαν καλύψει χαρακτηριστικά των πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε διαγνωστικές εξετάσεις και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε. Ο φίλος του, που είχε δεχθεί και εκείνος την επίθεση των χούλιγκαν είχε φύγει από το σημείο της επίθεσης μόνος του και είχε πάει σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση ατόμου που συμμετείχε σε 20μελή ομάδα, η οποία την 1η Σεπτεμβρίου εκδήλωσε επίθεση με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον συνδέσμου του Ολυμπιακού στην οδό Λαοδικείας στη Νίκαια. Από βιντεοληπτικό και προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε οι αρμόδιοι αξιωματικοί ταυτοποίησαν πως ένας από τους δράστες, ήταν ένας 36χρονος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των χούλιγκαν με τρεις μαχαιριές - εικόνα 2

Ένα ακόμη περιστατικό που είχε σημειωθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν άγνωστοι εκτόξευσαν χειροβομβίδα εναντίον συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην οδό Εκφαντίδου στο Παγκράτι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο κτίριο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, δεν φαίνεται να έχει οπαδικό κίνητρο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι υπάρχουν ενδείξεις πως κίνητρο της επίθεσης είναι η αντιπαλότητα ποινικής φύσεως με ηγετικό μέλος του συνδέσμου.

Μερική ταυτοποίηση, που ακόμη δεν μπορεί να μετατρέψει σε κατηγορούμενο τον δράστη, έχει γίνει για το σοβαρό περιστατικό, που εξελίχθηκε στις 16 Ιουλίου 2016, στο Γκάζι. Τότε ομάδα χούλιγκαν, τα μέλη της οποίας σύμφωνα με την αστυνομία ήταν υποστηρικτές της ΑΕΚ, μαχαίρωσαν δολοφονικά στο λαιμό 22χρονο φαντάρο, λίγα εκατοστά από την καρωτίδα, ενώ έβγαλαν 45άρι πιστόλι και το κόλλησαν στον κρόταφο ενός 20χρονου φίλου του. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για εισχώρηση σεσημασμένων οπλοφόρων ποινικών, οι οποίοι επιδιώκουν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε ομάδες φανατικών οπαδών, ενώ ανησυχούσαν για αναβάθμιση των επιθέσεων ακόμη και ένοπλες ενέδρες θανάτου.

Στο Γκάζι η ομάδα οπαδών αποτελούνταν από επτά άτομα, κάποια από αυτά πεζά και άλλα πάνω σε μοτοσυκλέτες.

Στην οδό Τριπτολέμου πλησίασαν στις 08:00 πρωί της 16ης Ιουλίου, τέσσερις οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αρχικά ρώτησαν τον έναν από αυτούς τι ομάδα είναι και -πριν ακόμα καταλάβουν τα θύματα τι έχει συμβεί- ο ένας από τους εφτά έβγαλε ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και μαχαίρωσε «επαγγελματικά» στους μηρούς των ποδιών έναν 20χρονο.

Στη συνέχεια, δεύτερο άτομο από την ίδια ομάδα έσπασε ένα γυάλινο ποτήρι και μαχαίρωσε στο λαιμό 22χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον χειρούργησαν, γλίτωσε από θαύμα, αφού για λίγα εκατοστά το γυαλί δεν έπληξε την καρωτίδα του. Όταν ο τρίτος της παρέας επιχείρησε να υπερασπιστεί τους φίλους του, νεαρός έβγαλε 45αρι πιστόλι το κόλλησε στο κεφάλι του και απείλησε ότι αν κάνει οτιδήποτε θα τον σκοτώσει επί τόπου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΗΠΑ 29 Σεπ 2025 | 06:45

Μίσιγκαν: Τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες από την επίθεση ενόπλου σε εκκλησία Μορμόνων

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε "άλλη μια στοχευμένη επίθεση εναντίον Χριστιανών".

28 Σεπ 2025 | 16:47

Ξάνθη: Με σκλήρυνση κατά πλάκας και προβλήματα ακοής ο 40χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό

Το θύμα, ομογενής που ζει στη Γερμανία, είχε επιστρέψει στην Ξάνθη για να επισκεφθεί τους γονείς του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 18:23

Ντάλας: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά τα πυρά σε κέντρο κράτησης για μετανάστες στο Τέξας - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τουλάχιστον ορισμένα από τα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 15:39

Ψεύτικη ταυτότητα δήλωσε ο 24χρονος που επιτέθηκε με ψαλίδι σε γυναίκα και δάγκωσε αστυνομικό – Είχε ήδη συλληφθεί 7 φορές

Ο 24χρονος με καταγωγή, κατά δήλωσή του, από την Παλαιστίνη που επιτέθηκε με γυναίκα σε ψαλίδι έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και έδωσε ψευδή στοιχεία.

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 24 Σεπ 2025 | 14:05

Ανήλικοι τραυμάτισαν με σιδερογροθιά συνομήλικό τους – Το θύμα είχε πάνω του χασίς

Δικογραφία και για τους τρεις ανήλικους συλληφθέντες.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 11:43
ΕΙΧΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ 24 Σεπ 2025 | 10:15

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Παλαιστίνιος δάγκωσε αστυνομικό και χτύπησε περαστικό με μπουκάλι στο κεφάλι

Ένας 24χρονος χτύπησε με μπουκάλι πεζό και δάγκωσε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας.

ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 09:19

Επίθεση αρκούδας σε ηλικιωμένο στη Δόλιανη Ζαγορίου – Νοσηλεύεται τραυματισμένος

Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καθώς οι αρκούδες συχνά πλησιάζουν τους οικισμούς, αναζητώντας τροφή.

ΣΤΟ MEGA 23 Σεπ 2025 | 21:32

Ασπρόπυργος: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο - Πλήθος ανηλίκων χτυπά με μανία 14χρονο έξω από σχολείο - "Θα τον είχαν σκοτώσει"

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου φαίνεται πως είναι σχόλια για μία κοπέλα της παρέας των νταήδων - Στα χέρια της ΕΛΑΣ 5 ανήλικοι, ο ένας ξύρισε το κεφάλι του για να μην ταυτοποιηθεί

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ 23 Σεπ 2025 | 16:36

Φυλάκιση δύο ετών στον 32χρονο για τις επιθέσεις στο Αιγάλεω - "Δεν ήμουν καλά, δεν λειτουργούσε το μυαλό μου"

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος Σύρος, ο οποίος βαρύνεται για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω.

ΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕ 23 Σεπ 2025 | 07:47

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν, χτύπησαν και εκβίασαν 15χρονο μαθητή

Επίθεση δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας, ένας 15χρονος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του.

ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ 22 Σεπ 2025 | 11:52

Παγκράτι: Γνώριμος των αρχών ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς - Συμμετείχε στα επεισόδια της δολοφονίας του Φιλόπουλου

"Γνώριμος" των αστυνομικών αρχών είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε στο Παγκράτι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

ΘΡΙΛΕΡ 19 Σεπ 2025 | 20:46

Χαλκιδική: Άνδρας μαχαίρωσε και λήστεψε 25χρονη - Αναζητείται ένας Αλβανός δραπέτης

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ 19 Σεπ 2025 | 11:36

Πανικός στον Πειραιά: Μαχαίρωσαν συγγενή ιδιοκτήτη σχολής οδηγών

Τρεις άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, χτύπησαν με μαχαίρι συγγενή ιδιοκτήτη σχολής οδηγών στον Πειραιά.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Σεπ 2025 | 08:38

Άγριο περιστατικό στο Π. Φάληρο: Οδηγός μηχανής χτύπησε ταξιτζή με κράνος και τον απείλησε με όπλο -"Εκπυρσοκρότησε", λέει μάρτυρας

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Παλαιό Φάληρο, όταν μοτοσικλετιστής επιτέθηκε με κράνος σε οδηγό ταξί και τον απείλησε με όπλο που είχε στο τσαντάκι του.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 19 Σεπ 2025 | 07:55

Ένταση στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως: Ισραηλινός επιτέθηκε σε εκδότρια με αφορμή μια παλαιστινιακή σημαία

Επεισόδιο σημειώθηκε στο 53ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως, όταν Ισραηλινός επισκέπτης φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε εκδότρια, με αφορμή μια παλαιστινιακή σημαία.

NΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 17 Σεπ 2025 | 22:19
ΗΠΑ 17 Σεπ 2025 | 19:30

Συναγερμός: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη του FBI στο Πίτσμπουργκ - Τρομοκρατική ενέργεια βλέπουν οι αρχές [εικόνες - βίντεο]

Οι αρχές κάλεσαν στο σημείο ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και ομάδα πυροτεχνουργών - Κατά την έρευνα, δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Σεπ 2025 | 13:00

Επεισόδιο στο δημαρχείο Τρικάλων: Άνδρας επιτέθηκε στον γενικό γραμματέα

Ανδρας επιτέθηκε στο γενικό γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων Θωμά Παπανίκα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στο δημαρχείο της πόλης.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ 17 Σεπ 2025 | 10:42

Κηφισιά: Ρομά που παρίστανε την ανάπηρη χτύπησε δημοσιογράφο - "Φύγε μη σου τραβήξω καμία" [βίντεο]

H... ανάπηρη γυναίκα, όταν είδε την κάμερα, άρχισε να… τρέχει, ενώ χτύπησε στο κεφάλι τον δημοσιογράφο.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ 17 Σεπ 2025 | 09:48

Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο στο Παγκράτι

Ένας 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλους ανήλικους στο Παγκράτι.

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 17 Σεπ 2025 | 08:24

Λαμία: Άνδρας επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου - Τον πέταξε κάτω και άρχισε να τον χτυπάει

Περιστατικό βίας κατήγγειλε μάρτυρας στη Λαμία, ο οποίος είδε έναν άνδρα να επιτίθεται σε οδηγό λεωφορείου μπροστά από ένα δημοτικό σχολείο.

ΤΟΝ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ 15 Σεπ 2025 | 20:44

Πειραιάς - "Με χτύπησαν επειδή κόρναρα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο": Σοκάρει ο οδηγός τρόλεϊ που δέχθηκε άγρια επίθεση

Ενα παρκαρισμένο αυτοκίνητο μπροστά στη στάση του τρόλεϊ ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού.

ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ 15 Σεπ 2025 | 18:17

Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Κάρυστο: 60χρονος χτύπησε και χαράκωσε στο πρόσωπο τη γυναίκα του

Η 49χρονη γυναίκα πήρε τηλέφωνο το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 15 Σεπ 2025 | 16:12

"Ήταν πολύ σωματώδης, bodybuilder - Με έβρισε και μου έριξε γροθιά στον λαιμό" - Τι λέει ο οδηγός τρόλεϊ για την επίθεση

"Εμφανίστηκε ένας σωματώδης άνδρας και μου έριξε γροθιά στον λαιμό", είπε ο οδηγός τρόλεϊ που δέχτηκε επίθεση στον Πειραιά

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 15 Σεπ 2025 | 13:42

Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονη στην παραλία Αγίου Νικολάου της Χαλκιδικής

Μία 5χρονη φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης λύκου σε παραλία της Χαλκιδικής.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 09:13

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού οδηγός τρόλεϊ στον Πειραιά

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 12 Σεπ 2025 | 19:47

Θεσσαλονίκη: Διαφωνία ανακρίτριας - εισαγγελέα για την προφυλάκιση του 18χρονου που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου

Η ανακρίτρια, ενώπιον του οποίου ο 18χρονος απολογήθηκε, είχε την άποψη ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων ήταν υπέρ της προφυλάκισής του.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ 11 Σεπ 2025 | 17:46

Βενετία: Επίθεση σε Εβραίους τουρίστες από ομάδα Βορειοαφρικανών με χαστούκια και μπουκάλια

Το επεισόδιο ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των Βορειοαφρικανών παρατήρησε την παραδοσιακή εβραϊκή ενδυμασία του ζεύγους

ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 11 Σεπ 2025 | 15:39

Πετράλωνα: Συνελήφθησαν τρία άτομα γιατί χτύπησαν 17χρονο σε σχολείο

Στις περίπου 10:30, μια παρέα τεσσάρων νεαρών προσέγγισε τον 17χρονο εντός του σχολείου και του επιτέθηκαν σωματικά απειλώντας τον με αιχμηρό αντικείμενο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 10 Σεπ 2025 | 20:04

Ηλιούπολη: Τρόμος για 17χρονο - Επτά ανήλικοι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν [βίντεο]

Οι νεαροί τον περικύκλωσαν άνευ λόγου και αιτίας, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία στο πρόσωπο και την πλάτη, τον έριξαν στο έδαφος και του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 10 Σεπ 2025 | 19:51

Γαλλία: Άνδρας μαχαίρωσε μια καθηγήτρια και μια μαθήτρια μέσα σε σχολή

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης ήταν πρώην μαθητής του σχολείου, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει άμεσες λεπτομέρειες για τα κίνητρά του.

ΣΤΟ MEGA 10 Σεπ 2025 | 14:49

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά ο πατέρας του 13χρονου - "Λείπει κομμάτι από το κεφάλι του - Είναι γεμάτος τρύπες 15 πόντων" [βίντεο]

Σύμφωνα με τον πατέρα του και όσα κατήγγειλε ο ίδιος, ξαφνικά ο γιος του δέχθηκε επίθεση με σίδερα από κουκουλοφόρους.

ΣΥΚΙΕΣ 10 Σεπ 2025 | 08:38

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με ξύλα σε βάρος 13χρονου - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο επειδή μίλησε σε κορίτσια

Ένα 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 09 Σεπ 2025 | 23:53

Χτύπημα του Ισραήλ στη Ντόχα: Η πρώτη επίθεση που δέχεται το Κατάρ στα 50 χρόνια ανεξαρτησίας του

Ενώ στρατιωτικές δυνάμεις του Κατάρ συμμετείχαν στον Πόλεμο του Κόλπου του 1990-91, όταν το Ιράκ εισέβαλε στο Κουβέιτ, το Κατάρ δεν δέχτηκε το ίδιο επίθεση

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Σεπ 2025 | 19:42

Αυστραλία: "Ήταν το Γιν μου κι εγώ το Γιανγκ του" - Συγκινεί ο δίδυμος αδερφός του ομογενούς που πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία

"Σε αγαπώ αδελφέ, είσαι για πάντα μαζί μου, μέσα από εμένα" αναφέρει ο Μάικ Ψυλλάκης για τον αδερφό του, Μερκούρη

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 09 Σεπ 2025 | 18:26

Χτύπημα του Ισραήλ στην Ντόχα: Επιβεβαιώνει η Χαμάς το πλήγμα σε διαπραγματευτές της - "Δεν θα το ανεχθούμε", λέει το Κατάρ

Δύο πηγές της Χαμάς είπαν στο Reuters ότι τα μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας επιβίωσαν από την ισραηλινή επίθεση

ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 09 Σεπ 2025 | 18:05

Απίστευτο: 33χρονος χτύπησε την οικογένειά του επειδή έφεραν παπά στο σπίτι για ευχέλαιο

"Καθόμασταν στο τραπέζι και κάποια στιγμή ο ιερέας είπε να διαβάσει μια "ευχούλα". Τη στιγμή που σηκώθηκε, ο γιος μου αντέδρασε κι άρχισε να φωνάζει"

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 09 Σεπ 2025 | 11:33

Θεσσαλονίκη: 34χρονος γρονθοκόπησε δημοτικό υπάλληλο που έκοβε δέντρα

Δημοτικός υπάλληλος δέχθηκε επίθεση εν ώρα υπηρεσίας από 34χρονο, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 08 Σεπ 2025 | 22:30

Ο 14χρονος που ξυλοκόπησε τον 60χρονο κατέθεσε και μήνυση! - Τι ισχυρίζεται ο ανήλικος και η οικογένειά του [βίντεο]

Η οικογένεια του νεαρού έχει καταθέσει μήνυση στον 60χρονο ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ μήνυση κατατέθηκε και εις βάρος του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε το περιστατικό για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ 08 Σεπ 2025 | 12:51

Κρήτη: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού 60χρονου από 15χρονο στο Ηράκλειο – Τι ισχυρίστηκε ο ανήλικος

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 60χρονου άνδρα από ανήλικο, σε συνοικία του Ηρακλείου της Κρήτης.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 08 Σεπ 2025 | 09:19

Οργή της Κατερίνας Παναγοπούλου για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου από ανήλικο: "Δεν ντρέπεται κι αυτός και οι γονείς του"

Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ηλικιωμένου άνδρα από έναν 14χρονο στο Ηράκλειο, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ 07 Σεπ 2025 | 22:31

Σοκαριστικό βίντεο: Ανήλικος ρίχνει στο έδαφος 60χρονο και τον γρονθοκοπεί ανελέητα στο Ηράκλειο

Περίοικοι είπαν στο κανάλι πως παρά το γεγονός ότι είπαν πως θα καλέσουν την ΕΛΑΣ ο ανήλικος δεν σταμάτησε την επίθεση

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ 07 Σεπ 2025 | 22:16

Η Ρωσία κλιμακώνει και επεκτείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία - Εικόνες από το εσωτερικό της κυβερνητικής έδρας που χτυπήθηκε [βίντεο]

Για πρώτη φορά χτυπήθηκε το κτίριο του υπουργικού συμβουλίου στο κέντρο του Κιέβου, εξέλιξη που ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σίμπιχα χαρακτήρισε "σοβαρή κλιμάκωση"

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 04 Σεπ 2025 | 22:34

Σοκ στον Καναδά: Ένας νεκρός και τουλάχιστον έξι τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η Καναδική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος για την επίθεση είχε επίσης πεθάνει

03 Σεπ 2025 | 13:28

Μύκονος: Εικόνες χάους έξω από μπεργκεράδικο - Ιταλοί αντιστάθηκαν στη σύλληψη και πιάστηκαν στα χέρια με αστυνομικούς

Ξέφυγε η κατάσταση έξω από μπεργκεράδικο στη Μύκονο, όταν μια ομάδα Ιταλών τουριστών αντιστάθηκαν στη σύλληψη και εναντιώθηκαν στους αστυνομικούς, με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου.

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 03 Σεπ 2025 | 07:48

Κόρινθος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 22χρονου – Βρέθηκε μαχαιρωμένος στον καναπέ του σπιτιού του

Τον 22χρονο εντόπισε αιμόφυρτο ο αδελφός του μόλις μπήκε στο σπίτι στην Ασσο Κορινθίας. Τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 02 Σεπ 2025 | 19:31

Γαλλία: Ανδρας μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους στη Μασσαλία - Τον εξουδετέρωσαν οι αστυνομικοί [βίντεο]

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα θύματα δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Αυγ 2025 | 17:17
ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ 30 Αυγ 2025 | 14:19

Ο Νετανιάχου παρουσίασε νέο βίντεο από την 7η Οκτωβρίου - Τρομοκράτες της Χαμάς σκοτώνουν πατέρα μπροστά στα παιδιά του

"Θα καταστρέψουμε τη Χαμάς, θα φέρουμε τους ομήρους μας πίσω στο σπίτι, γιατί θυμόμαστε την 7η Οκτωβρίου, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς", λέει ο Νετανιάχου - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ 29 Σεπ 2025 | 07:30

"Είμαστε από τη ΔΕΗ, θα εκραγεί το κτίριο" - Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αρπάζουν χρήματα

Επιτήδειοι, άλλες φορές μέσω τηλεφώνου και άλλες και με φυσική παρουσία, επιχειρούν με ευφάνταστους τρόπους να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, βάζοντας στο στόχαστρο συνήθως ηλικιωμένα άτομα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 29 Σεπ 2025 | 07:12

Ξάνθη: Βαρήκοος και με σκλήρυνση κατά πλάκας ο 40χρονος ομογενής - Αστυνομικός τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε σε χωράφι

Ο συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τον άτυχο άνδρα, νομίζοντας ότι ήταν παράνομος μετανάστης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου θύματος.

"ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ" 26 Σεπ 2025 | 07:55

Αυτός είναι ο 77χρονος που κρατούσε φιάλη με έμβρυο σε φορμόλη - Οικονομολόγος, λογοτέχνης και μεταφραστής

Ο 77χρονος υποστήριξε ότι η φιάλη με το έμβρυο ήταν του παππού του, που ήταν μεγαλογιατρός το 1930 (!), και αποφάσισε να το κρατήσει για… κειμήλιο.

«ΜΑΙΜΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 26 Σεπ 2025 | 07:21

"Βρήκαμε κι άλλα καλώδια": Πώς μια σπείρα Ρομά εξαπατούσε ηλικιωμένους - Δήλωναν... πυρόπληκτοι για να παίρνουν επιδόματα

Τα μέλη της σπείρας προσέγγιζαν τα θύματά τους όταν γύριζαν στις οικίες τους φορτωμένοι με ψώνια. Προσφέρονταν να τους βοηθήσουν και δήλωναν ότι ήταν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 25 Σεπ 2025 | 07:45

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 24χρονου "Παλαιστίνιου": Δάγκωσε αστυνομικό και φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ"

Ο "πιθανόν" 24 χρόνων άνδρας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία, σωματικές βλάβες, φθορές, απείθεια, αντίσταση, παράνομη είσοδο στη χώρα και απέλαση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ 24 Σεπ 2025 | 06:55

Βοιωτία: "Δεν υπάρχει Γιάννης" - Το μυστήριο με τον συνεργό της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας από την Αλβανία που είχε περιγράψει η κατηγορούμενη δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 23 Σεπ 2025 | 07:29

Από χούλιγκαν, εκτελεστικό όργανο της "νέας" Greek Mafia - Ποιος είναι ο 34χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Παγκράτι

Ο 34χρονος εποφθαλμιούσε να γίνει αρχηγός της θύρας 7 του Ολυμπιακού, στη θέση του "Κοντού", ο οποίος κατηγορήθηκε ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ 23 Σεπ 2025 | 06:51

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI" σε 25 καταυλισμούς Ρομά: Θα έχουν ειδική στολή και εξοπλισμό - Ποια θα είναι η δράση τους

Η "ΕΚΑΜ του Ελληνικού FBI", τοποθετείται σε 25 καταυλισμούς, για την αποτροπή της εγκληματικότητας.

TRAFFICKING 22 Σεπ 2025 | 07:53

Υπόθεση μαστροπείας: Πώς ο 42χρονος Joker παγίδευε ευάλωτες γυναίκες - Οι αποκαλύψεις από τα θύματά του

Τέσσερα θύματα του "Joker", του 42χρονου μαστροπού, παραγωγού ερωτικών ταινιών, αποκαλύπτουν νέες πτυχές από την δράση του.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 22 Σεπ 2025 | 07:42

Μοναστηράκι: Συγκλονίζει η 53χρονη που τραυματίστηκε από την πτώση δέντρου - "Εχασα πολύ αίμα, χρειάστηκαν ράμματα στο κεφάλι"

Με την ανήλικη κόρη της ήταν η 53χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από πτώση δέντρου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης το Σάββατο

22 Σεπ 2025 | 07:24

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για ένα επίδομα και μια σύνταξη

Για ένα επίδομα αναπηρίας και μια σύνταξη, έθαψε τη μητέρα της σε ένα στάβλο και επί δύο χρόνια προσποιούταν ότι είναι ζωντανή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 19 Σεπ 2025 | 07:32

Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για νέα ψηφιακή απάτη από επιτήδειους σε πολίτες - "Μην δίνετε στοιχεία"

Την προσοχή των πολιτών και κυρίως των συνταξιούχων, εφιστά ο ΕΟΠΥΥ, καθώς επιτήδειοι στέλνουν παραπλανητικά μηνύματα με στόχο να αρπάξουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ανθρώπων.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19 Σεπ 2025 | 07:02

Σύλληψη Σέρβου με βαρύ ποινικό παρελθόν: Μαφιόζος και επαγγελματίας δολοφόνος - Η απόπειρα σε βάρος δικηγόρου

Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Σερβικών αρχών - Ανήκε σε οργάνωση που αποτελούσε συνεργαζόμενο παρακλάδι της διαβόητης μαφίας του Κότορ "Καβάτσκι".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ 18 Σεπ 2025 | 07:56

"Είμαι μέλος του ISIS- Ο Μοχάμεντ μου έδινε 100 ευρώ για κάθε φωτιά που έβαζα", ομολόγησε ο 32χρονος Παλαιστίνιος

Οι αρχές κάνουν λόγο για έναν ασταθή, περίεργο άνθρωπο και χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ 18 Σεπ 2025 | 06:56

Υπόθεση revenge porn: Η καταγγελία πατέρα που "ξεσκέπασε" τον 25χρονο - Παγίδευε ανήλικες μέσω social media

Οι φαινομενικά αθώες συνομιλίες στο TikTok και το Snapchat, "παγίδευαν" ανήλικα κορίτσια στον εφιάλτη της εκδικητικής πορνογραφίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 17 Σεπ 2025 | 07:26

Η άρρωστη δράση του 32χρονου εμπρηστή στο Αιγάλεω: Σεξουαλικές επιθέσεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε πυρκαγιές

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη, είχε αποτυπωθεί σε βίντεο την ώρα που έβαζε μια επικίνδυνη φωτιά στο δάσος του Καρέα στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 16 Σεπ 2025 | 13:38

Συναγερμός στον Ταύρο: Εντοπίστηκαν τρύπες από πυροβολισμούς στα κεντρικά της ΑΑΔΕ [βίντεο - εικόνες]

Η μία οπή βρίσκεται σε παράθυρο πρώτου ορόφου στην πλευρά της οδού Σμύρνης, ενώ η δεύτερη από την πλευρά της Πειραιώς

ΕΥΠ 16 Σεπ 2025 | 07:11

Αποκαλύψεις για τον Τούρκο με τα 12.500 κινητά που συνελήφθη στη Χίο - Οι σχέσεις με την τουρκική μαφία και κυκλώματα μεταναστών

Τα συνολικά 12.500 κινητά τηλέφωνα, δεν έφεραν νόμιμα παραστατικά αγοράς, ούτε άδεια από τις τελωνειακές αρχές για την εξαγωγή τους στην Τουρκία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Σεπ 2025 | 10:28

Επεισοδιακή καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μηχανή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην Καλλιθέα, που κατέληξε στη σύλληψη ενός 16χρονου και στον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ 14 Σεπ 2025 | 12:34

Καταδρομική επίθεση σε ξενοδοχείο ισραηλινών συμφερόντων στην Ομόνοια - Έριξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

Άγνωστα άτομα αρχικά εκτόξευσαν μπογιές στους τοίχους και εν συνεχεία ανέγραψαν συνθήματα, όπως "Free Gaza" και " Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 14 Σεπ 2025 | 08:20

Μύκονος: Επίκεντρο εγκληματικής δραστηριότητας το "νησί των Ανέμων" - "Ροζ κοκαΐνη", μπράβοι, trafficking και διαρρήξεις

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι το "νησί των ανέμων", αποτέλεσε επίκεντρο κάθε λογής παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας.

59ΧΡΟΝΟΣ 12 Σεπ 2025 | 09:03

Γκύζη: "Σε έχω σαν τσάι, περίμενε λίγο και θα δεις τι θα κάνω", είπε ο πιστολέρο στον υπάλληλο καθαριότητας

Ο πιστολέρο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του οχήματος κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, έκανε παρατήρηση στους εργαζόμενους και δεν δίστασε να ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ 12 Σεπ 2025 | 07:50

Μαρτυρίες σοκ για τον "Joker": Ο 42χρονος μαστροπός υποχρέωνε κοπέλα να παίζει σε ταινίες πορνό ακόμη και έγκυος

Ο "Joker" προσέγγιζε νεαρές γυναίκες, κυρίως Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον μία ανήλικη, οι οποίες είχαν οικονομικά προβλήματα και προέρχονταν από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 12 Σεπ 2025 | 06:47

Στη φυλακή ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία που τραυμάτισε αστυνομικό σε καταδίωξη - Τι είπε στην απολογία του

Από τη θέση οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έκανε κόντρες στους δρόμους της Αθήνας, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 20χρονος γόνος επιχειρηματία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 11 Σεπ 2025 | 07:20

Χωρίς ελικόπτερα έμεινε η ΕΛΑΣ: Καθηλωμένα από την 1η Ιουνίου και τα πέντε που διαθέτει

Η έλλειψη των εναέριων μέσων, προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στις επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 11 Σεπ 2025 | 07:00

Σάλος με τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού για φακελάκι - "Γιατροί στο Ιπποκράτειο βγάζουν έως και 10.000 ευρώ την ημέρα"

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο γραφείο, ακινητοποίησαν τον γιατρό και στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του βρέθηκε ο φάκελος, ο οποίος περιείχε τα 3.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ 10 Σεπ 2025 | 07:37

Καλάβρυτα: Ο ενορχηστρωτής "Τζάκσον", ο κτηνοτρόφος με τα αρχαία νομίσματα και η παγίδα με την τριπλή αγοραπωλησία

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου και ο βοηθός του, πωλούσαν τις θρησκευτικές εικόνες έναντι 20.000 € τη μια, ενώ ζητούσαν 50.000 για το κάθε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 10 Σεπ 2025 | 07:15

Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών

Η δεύτερη δικογραφία για τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τις απάτες της εγκληματικής οργάνωσης, αποκαλύπτουν σειρά από "σκοτεινές" πράξεις, ανοίγοντας το πεδίο των ερευνών.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ 09 Σεπ 2025 | 07:45

Μονή Μεγάλου Σπηλαίου στα Καλάβρυτα: Πώς το Ελληνικό FBI ξεσκέπασε τον ηγούμενο - Τα "ραντεβού" και η "παγίδα"

Μια παράνομη αγοραπωλησία 17 βυζαντινών εικόνων και δύο Ευαγγελίων του 18ου αιώνα, έναντι 200.000 ευρώ, οδήγησε στη "φάκα" των αρχών, τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ 07 Σεπ 2025 | 08:55

Mαφία της Κρήτης: Στο μικροσκόπιο δύο δικαστικοί και δύο αστυνομικοί - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών

Πέντε… συνομιλητές της "μαφίας των Χανίων", μπαίνουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών για ύποπτες πράξεις.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 04 Σεπ 2025 | 07:44

Κρητική μαφία: "Η προεδρίνα Εφετών μου ζήτησε μια χάρη και της την έφτιαξα", έλεγε ο 57χρονος αρχηγός

Σήμερα οι 48 συλληφθέντες της κρητικής μαφίας, αναμένεται να περάσουν σταδιακά το κατώφλι του ανακριτή, με τις απολογίες να ολοκληρώνονται πιθανότατα την Παρασκευή.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 02 Σεπ 2025 | 07:40

Μαφία της Κρήτης: Τρεις επιχειρηματίες κι ένας παπάς οι αρχηγοί - Εκβίαζαν ηγούμενο με ροζ βίντεο - 3 εκατ. ο τζίρος τους

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική ομάδα, φέρονται να έχουν δυο αδέλφια που διατηρούν ξενοδοχείο και beach bar στα Χανιά. Ένας ιερέας και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 29 Σεπ 2025 | 22:46

Η απάντηση του Τσουβέλα για την παρουσία του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Δεν με αγγίζει ο οχετός"

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έδωσε σαφή απάντηση για την παρουσία του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας μάλιστα και ένα συγκινητικό περιστατικό που βίωσε

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 29 Σεπ 2025 | 22:33

Βοιωτία: Το πόρισμα ανθρωπολόγου για τον θάνατο της ηλικιωμένης που θάφτηκε από την 62χρονη κόρη της σε στάβλο

Σύμφωνα με την 62χρονη, η μητέρα της πέθανε το 2023 από παθολογικά αίτια και λόγω οικονομικών δυσκολιών αποφάσισε να αποκρύψει το γεγονός.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 29 Σεπ 2025 | 22:22

Νέα αιτήματα εκταφής των παιδιών τους από Πάνο Ρούτσι και Παύλο Ασλανίδη

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Ασλανίδης κατέθεσε νέο αίτημα για βιοχημικές εξετάσεις στη σορό του παιδιού του, Δημήτρη

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ 29 Σεπ 2025 | 21:17

Νέα μέθοδος απάτης για να αρπάζουν χρήματα: Προσποιούνται αγοραστές - ενοικιαστές και αδειάζουν λογαριασμούς

Στοχοποιούν ιδιώτες που βάζουν αγγελίες για πώληση ή ενοικίαση και προσποιούνται τους αγοραστές ή τους ενοικιαστές

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 29 Σεπ 2025 | 21:05
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 21:04

Βασίλης Μπισμπίκης: Γιατί πέρασαν 39 ώρες μέχρι να συλληφθεί - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει τον ηθοποιό - "Δεν βρέθηκε καμία κλήση στο 100"

Η Αστυνομία αναζήτησε τον οδηγό του αγροτικού που προκάλεσε το τροχαίο και κατάφερε να τον ταυτοποιήσει όταν ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ΑΤ Κηφισιάς, μιάμιση ημέρα μετά, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αδύνατη η διενέργεια αλκοτέστ...

ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 29 Σεπ 2025 | 20:48

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Νεκρός πατέρας 2 παιδιών που καταπλακώθηκε από σκαπτικό μηχάνημα

Πρόκειται για έναν 40χρονο ντόπιο, πατέρα δύο αγοριών, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο ώστε να επιβλέπει τις εργασίες

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 29 Σεπ 2025 | 20:33

Πατέρας 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media: Καμία εξέλιξη στην υπόθεση μετά από 1 χρόνο

"Εδώ και έναν χρόνο δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κάτι νεότερο", δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με κάλεσμα μέσω social media

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 29 Σεπ 2025 | 19:59

Μεταμόρφωση: Στο ίδιο κρητικό γλέντι που διασκέδαζε ο Μπισμπίκης έγινε η συμπλοκή 20 ατόμων με μαχαιριές

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη, στο ίδιο γλέντι σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ 20 ατόμων, όπου μαχαιρώθηκαν 4 άτομα.

ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ 29 Σεπ 2025 | 19:48

Κρήτη: "Με κορόιδευε που χώρισα και μου σάλεψε", είπε ο αδελφοκτόνος - Πυροβόλησε τον 71χρονο στο κεφάλι το 2019

Ο 54χρονος επέμεινε πως δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία εκ των προτέρων και ότι δεν πήγε με σκοπό να σκοτώσει

ΣΤΟ MEGA 29 Σεπ 2025 | 19:04

Αναμενόμενη εξέλιξη: Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο αγροτικό του Μπισμπίκη - Ποιος δημοσιογράφος το είχε προβλέψει [βίντεο]

Με τη βοήθεια των... φημισμένων γραφικών του και της τεχνητής νοημοσύνης, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο όχημα του Βασίλη Μπισμπίκη και έκατσε στη θέση του συνοδηγού