Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε στρατόπεδο

Ο στρατιώτης, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο Αττικής. Νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

neo-krousma-miniggitidas-se-stratopedo
SHARE THIS
0
SHARES

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε στρατιώτης με υψηλό πυρετό, στον οποίο -μετά από εξετάσεις- διαγνώσθηκε μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η κατάσταση υγείας του στρατιώτη, που υπηρετεί τη θητεία του στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο Αττικής, είναι σταθερή.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ 

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι τις βραδινές ώρες της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου 2015 ο στρατιώτης (ΠΖ) Σ.Κ., ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο Αττικής, και ενώ βρισκόταν σε άδεια ορκωμοσίας, μετέβη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού. Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων, του διεγνώσθη Μικροβιακή Μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Α΄ Παθολογική Κλινική. Του χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού της Μονάδας.
 
Ο παραπάνω Στρατιώτης είναι της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στις 27 Ιανουαρίου 2015 και μετά την κατάταξη του πραγματοποίησε το σύνολο των προβλεπομένων εμβολίων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook