Νέο παραλήρημα από Φιλιππάκη για Παπαδήμο & Στουρνάρα

Τις «θεωρίες συνωμοσίας» για το ρόλο Παπαδήμου και Στουρνάρα διάνθισε με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι ευθύνονται για 7.000 αυτοκτονίες

neo-paralirima-apo-filippaki-gia-papadimo--stournara
SHARE THIS
0
SHARES

 Τις «θεωρίες συνωμοσίας» για το ρόλο Παπαδήμου και Στουρνάρα διάνθισε με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι  ευθύνονται για 7.000  αυτοκτονίες ο συνταξιούχος συνδικαλιστής της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης.

 Ο Φιλιππάκης παλιός αστυνομικός συντάκτης - ο οποίος έγραψε στο facebook ότι τον συνέλαβε η αστυνομία κάτι το οποίο απεδείχθη ψέμα- βγήκε στο ραδιόφωνο σήμερα και εξήγησε πως...την έκανε ( κατά το κοινώς λεγόμενο)   

«Να σας πω την αμαρτία μου, επειδή ξέρω και πώς δουλεύει και η Αστυνομία, δεν είχα καμία διάθεση να ξεκουραστώ Σάββατο και Κυριακή μέσα στα κρατητήρια της Ασφάλειας στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ. Βεβαίως αναγκάστηκα κι εγώ να πάρω κάποια μέτρα, εξαφανίστηκα – αλλού εγώ, αλλού το κινητό, για να μη γίνει και καμιά ραδιογωνιομέτρηση και με βρούνε …».

 

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Φιλιππάκης μέλος του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών μίλησε μετά... λόγου γνώσεως χαρακτήρισε τους Παπαδήμο και Στουρνάρα υπάλληλους των μονοπωλίων που ευθύνονται για 7.000 αυτοκτονίες.      

 

«Με αφορμή τα όσα έχει κάνει στην Ελλάδα μέχρι τώρα ο κ. Στουρνάρας είτε όταν ήταν υπουργός, είτε ο Παπαδήμος που ήταν πρωθυπουργός υπηρεσιακός κλπ, σας λέω το εξής, περισσότερες από 7 χιλιάδες αυτοκτονίες, με πρώτη αν θυμάμαι καλά, ενός συνταξιούχου φαρμακοποιού, ή τουλάχιστον αυτή εγώ θεωρώ πρώτη, στο Σύνταγμα που αυτοκτόνησε με το πιστόλι του. Δεκάδες άλλοι έχουν αυτοκτονήσει, που δεν μπορούν να ζήσουν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις κοινωνικές καθημερινές τους ανάγκες» δήλωσε ο κ. Φιλιππάκης ενώ στην ερώτηση αν θεωρεί τους δύο ηθικούς αυτουργούς είπε:

Θεωρώ ότι συμμετείχαν στην εξαφάνιση, εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού και γενικά τη διάλυση της χώρας. Ο δημόσιος πλούτος είναι γεγονός ότι παραδίδεται αμαχητί στα χέρια των πολυεθνικών, το ξένο κεφάλαιο μπαίνει, είναι γνωστά αυτά τα πράγματα, ό,τι και να λέω εγώ τα έχουν πει άλλοι. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαδήμος, είναι υπάλληλοι των ξένων μονοπωλίων. Ο κ. Παπαδήμος, αν δεν απατώμαι, πρέπει να έχει σχέση και με την Goldman Sachs, ήταν αντιπρόεδρος -αν θυμάμαι καλά- νομίζω στην ΕΚΤ, σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών.»

Πάντως, για τα όσα έγραψε στο Facebook σημείωσε ότι ήταν μια «άποψη στους φίλους στην προσωπική μου ιστοσελίδα».

«Ήταν δύο αναρτήσεις, μία την περασμένη Πέμπτη και μια άλλη την περασμένη Παρασκευή. Μία όσον αφορά τον τραυματισμό του κ. Παπαδήμου και μια άλλη την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, σχετικά με τη συνάντηση Παπαδήμου-Στουρνάρα και η οποία βέβαια, η δεύτερη ανακοίνωση της Παρασκευής, κατέληγε στο κλασικό που προκάλεσε θύελλα αγανάκτησης σε κάποιους, ότι δε θα με ενοχλούσε να δω να σκάει μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα». 

Έσπευσε ωστόσο να επισημάνει ότι «Αυτό, δε σημαίνει ότι λέω σε κάποιον πήγαινε να τον σκοτώσεις», ενώ άφησε, παράλληλα, και αιχμές κατά της Δικαιοσύνης δηλώνοντας ότι «θέλει σώνει κα καλά να καταδικάσει κάποιον». «Εγώ δεν είπα σε κανέναν να προχωρήσει σε τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι δυνατόν, ένας απλός πολίτης, εγώ δηλαδή, να κατευθύνω τους λεγόμενους τρομοκράτες; Μα συγγνώμη, αυτό το πράγμα μπορεί να τεθεί στο δικαστήριο, για μια δικαιοσύνη η οποία θέλει σώνει και καλά να καταδικάσει κάποιον. Μα, αν είναι ποτέ δυνατόν – εγώ, με ένα κείμενο που έγραψα. Ξέρετε τι γράφεται αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, από άτομα που συμφωνούν μαζί μου ή και από άτομα που είναι εναντίον μου;».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook