
Νέο θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 25χρονο οδηγό δικύκλου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 της Mεγάλης Πέμπτης στην οδό Κ. Μάνου, στα Περιβόλια Χανίων στην Κρήτη.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων κάτοικος της περιοχής, μια κοπέλα, οδηγός ΙΧ με κατεύθυνση προς το Θέρισο, έβγαλε αριστερό φλας για να στρίψει μπροστά από καφετέρια, όταν έπεσε πάνω της το μηχανάκι που, σύμφωνα με τον ίδιο, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, προς την ίδια κατεύθυνση.
![Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής στα Περιβόλια [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/d7/d7100ec090794ed495f7fbddc53fecc1.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη σοκ.

Προανάκριση για τα αίτια της νέας αυτής τραγωδίας στην άσφαλτο διενεργεί η Τροχαία Χανίων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr