Νέο "χτύπημα" του Αμβρόσιου: "Τελευταίο κατόρθωμα του Διαβόλου" το Athens Pride

Νέο ξέσπασμα του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου ο οποίος στρέφεται κατά της διοργάνωσης του Athens Pride και όχι μόνο...

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
αμβροσιος

Νέο ξέσπασμα του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου ο οποίος με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του, στρέφεται κατά της διοργάνωσης του Athens Pride, ενώ βάζει στο στόχαστρό του τόσο την προσφυγοπούλα κούκλα Αμάλ που βρέθηκε στη χώρα μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τους αγιασμούς που έγιναν σε σχολεία της χώρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα, ο πρώην Μητροπολίτης χαρακτηρίζει το Athens Pride "τελευταίο κατόρθωμα του Διαβόλου".

Τι έγραψε ο Αμβρόσιος

Η Ελλάδα μας χάνεται! Η Ορθόδοξος Εκκλησία μας ευρίσκεται εν διωγμώ! Η λιτανεία των ιερών Εικόνων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Αντιθέτως, η ανά την Ελλάδα περιοδεία της κούκλας Αμάλ του Ισλάμ διενεργείται ανεμποδίστως! Η ανηθικότης κυριαρχεί και βασιλεύει! Η εγκληματικό-της επεκτείνεται! Τα πάντα αλλάζουν! Ο Διάβολος χορεύει ανενόχλητος!

Το τελευταίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι η παρέλασις των Ομοφυλοφίλων στην Αθήνα! "Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ" του Athens Pride, όπως το ωνόμασαν, που έγινε προχθές Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ!

(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 12.09.2021, σελ. 9)
Ας έλθουμε τώρα και σε κάτι πιο σοβαρό: Ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημόσια Σχολεία έγινε σήμερα κανονικά; Δυστυχώς ΟΧΙ!

Διαβάστε Επίσης

Καθώς μας πληροφόρησαν κάποιοι αγανακτισμένοι γονείς, σήμερα το πρωΐ ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημοτικά, στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της Χώρας έγινε κατά ένα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ! Οι μαθητές οδη- γήθησαν κατ΄ευθείαν στην Αίθουσα της Διδασκαλίας, ο δε Αγιασμός έγινε στον προαύλιο χώρο με την παρουσία ενός εκπροσώπου από την κάθε τάξη! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗ: Στο "χψω" Δημοτικό Σχολείο του Αιγίου (ονόματα δεν λέμε) τον καθιερω-μένο Αγιασμό στο προαύλιο του Σχολείου παρακολούθησαν μόνον τα παιδάκια της Α’ Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, τα οποία μάλιστα καθόντουσαν σε καρεκλάκια! Εν συνεχεία ο τελέσας τον Αγιασμό Ιερεύς διήλθεν από τις Αίθουσες Διδασκαλίας, αγιάζοντας κάθε τάξη! ΝΕΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΕΑ ΗΘΗ! Ήθη της Υπουργού Κυρίας Νίκης Κεραμέως!

‘Ολα αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν ολόγυρά μας, ΑΛΛΑ ο Ελληνικός Λαός κοιμάται μακαρίως! Μας έχουν υπνωτίσει με το υπνωτικό φάρμακο, που λέγεται Κορωνοϊός. Τώρα πλέον όλοι οι ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ευκαίρως – ακαίρως παρουσιάζονται και μας κάνουν πλύσιν εγκεφάλου με μοναδικό θέμα ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του Covid-19, δηλ. το δαιμονικό εφεύρημα των σκοτεινών δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, του Σιωνισμού και της Μασσωνίας, για να δηλητηριάσουν την παγκό-σμια Κοινωνία και για να αλλοιώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό!

Άλλωστε το είχαν προαναγγείλει!

"Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπείες"

Διαβάστε Επίσης

Ταύτα έγραψεν ο Dean Koontz στο έργο του "The Eyes of darkness” κατά τό έτος 1981!!! ()
Καθώς, λοιπόν, και η φωνή της Μητρός Εκκλησίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ μεγάλη ανακούφιση νοιώσαμε στην ψυχή μας, όταν είδαμε να δημοσιεύεται σε Αθηναϊκές Εφημερίδες (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΣΤΙΑ και ΠΑΡΟΝ ) η είτε ως είδησις, είτε ως αυτοτελές δημοσίευμα η κατωτέρω παρατιθέμενη διαμαρτυρία – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 161 επωνύμων Ελλήνων Πολιτών με θέμα την υπογεννητικότητα, την στρατηγική της εφαρμογής της ισότητας μεταξύ Ετεροφυλοφίλων και …….Ομοφυλοφίλων, τις διαχρονικές Αξίες του Ελληνοχριστια-νικού Πολιτισμού και τις συνεχώς αυξανόμενες απειλές για την υπαρξιακή οντότητα της Χώρας μας!
Συγχαίρομεν ολοψύχως όχι μόνον όσους είχον την έμπνευσιν και την πρωτοβουλίαν να ανοίξουν το κεφάλαιο αυτό, αλλά και όσους εδήλωσαν, ότι συμφωνούν και προσυπογράφουν την παρακάτω ΔΙΚΗΡΥΞΗ! Την προσυπογράφουν δε κάποια υπεροχικά Πρόσωπα της Κοινωνίας και Προσωπικότητες, όπως Ακαδημαϊκοί, Ανώτατοι Κρατικοί Λειτουργοί, Δικαστικοί, Στρατιωτικοί, Πρέσβεις, Καθηγητές ΑΕΙ, Εκπαιδευτικοί, Επιχειρηματίες, άνθρωποι των Γραμμάτων, Επιστημών και Τεχνών κ.λπ. Πολιτικά Πρόσωπα καθώς και Επιστημονικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Ιδρύματα κ.λπ.

Δηλώνουμε, ότι προσυπογράφουμε και ημείς με όλην μας την ψυχήν την ιστορικήν αυτήν Διακήρυξιν!

Συγχρόνως προσκαλούμεν και θερμότατα παρακαλούμεν κάθε έντιμο Έλληνα να προσυπογράψη την ιστορική αυτή Διακήρυξη, από-στέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα προς τον Υπεύθυνο και συγχρόνως Υπέροχο Έλληνα, τον Αξιότιμο Κύριο Πρόδρομο Εμφιεντζόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό όλης αυτής της προσπαθείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emfietzoglou@michaniki.gr.

"Η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών" Αδελφοί!
Μετά πατρικών ευχών

+ Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ"

αΜΒΡΌΣΙΟς

Πηγή: Ekklisiaonline.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

13 Σεπ 2021 | 18:02

Ο Παύλος του Master Chef πήγε στο Athens Pride φορώντας νυφικό φόρεμα

Ο λόγος που το έκανε και οι αντιδράσεις.

11 Σεπ 2021 | 20:07

Athens Pride 2021: Γέμισε χρώμα η Αθήνα - Σημαίες, μουσική και πανό για τον Ζακ Κωστόπουλο [εικόνες]

Η Παρέλαση Υπερηφάνειας, το Athens Pride, στο κέντρο της Αθήνας με σύνθημα "Αυτό που μας ενώνει".

ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. 10 Σεπ 2021 | 19:23

Το Σάββατο το Athens Pride: Έναρξη στην πλατεία Κλαυθμώνος με σύνθημα "Αυτό που μας ενώνει"

Το Σάββατο το φετινό Athens Pride στην Αθήνα - Τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης

«ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ» 30 Αυγ 2021 | 11:17

Απίστευτος Αμβρόσιος: Έβγαλε ψεκαστήρι με "κορονο-φάρμακο" μέσα στην εκκλησία- Επεισόδιο με αντιπεριφερειάρχη

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε μέσα στην εκκλησία ένα ψεκαστήρι και υποστήριζε ότι έχει μέσα το φάρμακο για τον κορονοϊό

ΤΟ FILM FESTIVAL KILLAH-P 24 Σεπ 2021 | 23:39

Μάγδα Φύσσα: Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή

Για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, ο χρόνος σταμάτησε στις 00:05 ξημερώματα Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ 24 Σεπ 2021 | 21:52

Εγκλημα στη Ρόδο - Η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου: "Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει"

Σοκάρουν όσα έρχονται στο "φως" για το παρελθόν του δολοφόνου της Δώρας και αυτόχειρα στη Ρόδο

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 24 Σεπ 2021 | 21:52

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αλήθεια πίσω από την παραίτηση του Θέμη Σοφού από τη νομική υπεράσπισή του

Οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τον Θέμη Σοφό στη δύσκολη απόφαση να διακόψει την πολυετή συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 24 Σεπ 2021 | 20:46

Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα λυθεί ο γρίφος της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας

Νέα δεδομένα για την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 24 Σεπ 2021 | 20:27

Υπόθεση του μοντέλου στη Γλυφάδα με την κοκαΐνη - Κούγιας: "Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στα φιξάκια"

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μοντέλου, το οποίο συνελήφθη με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της στην Γλυφάδα.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ 24 Σεπ 2021 | 20:26

Πύρινα μέτωπα: Φωτιά στην Κοζάνη - Συνεχίζεται η μάχη της Πυροσβεστικής στην Κάρπαθο

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης θα επιχειρούν αν χρειαστεί όλη τη νύχτα στις φωτιές της Κοζάνης και της Καρπάθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 24 Σεπ 2021 | 20:22

Ανοίγουν την 1η Οκτωβρίου τα Πανεπιστήμια: Όλα τα μέτρα προστασίας - Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ

Δια ζώσης θα γίνεται η λειτουργία των Πανεπιστημίων με αυξημένα μέτρα προστασίας - Προσεχώς τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr,

ΔΥΟ ΠΟΣΤ 24 Σεπ 2021 | 19:15

Έγκλημα στη Ρόδο: Μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου - "Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας"

Το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το έγκλημα στη Ρόδο.