X

Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη - Τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά, το ένα πιο σοβαρά

Το ΙΧ εξετράπη της πορείας επί της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, και έπεσε στην πρόσοψη του σούπερ μάρκετ - Κακώσεις σε θώρακα και κοιλιακή χώρα υπέστη 7χρονος

Γράφει: TheToc team

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Ιουλίου 2025, επί της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, στην περιοχή της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ, προκαλώντας πανικό τόσο στους διερχόμενους οδηγούς όσο και σε πελάτες και υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 16:30 ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα περί των 50 ετών "μπούκαρε" στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, τραυματίζοντας μια εργαζόμενη και δύο παιδιά, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές στο κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός είχε οδηγήσει ελάχιστες φορές το αυτόματο. Υπάρχει μια λειτουργία drive για την εμπρός κίνηση την οποία είχε ενεργοποιήσει καταλάθος. Νόμιζε ότι είχε βάλει την όπισθεν και όταν το ΙΧ έφυγε μπροστά, πανικοβλήθηκε και δεν κατάφερε να το σταματήσει.

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο παιδιά, τα οποία διακομίζονται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το ένα εκ των οποίων, 7 ετών, είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα.

Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Η άλλη τραυματίας είναι μία εργαζόμενη 45 ετών, η οποία διεκομίσθη στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα, αστυνομία και κλιμάκιο της τροχαίας, ώστε να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο.

Το όχημα απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού κατά τις 18:30 από το σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε Επίσης