X

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα - Είχε απαχθεί την περασμένη Παρασκευή

Η 14χρονη τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο - "Ελάτε να με πάρετε" τους είπε

Γράφει: TheToc team

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 14χρονης Μαρκέλλας που είχε απαχθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (7/10) από τη Νίκαια.

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, η 14χρονη τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ανέφερε πως είναι στα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο. "Ελάτε να με πάρετε" τους είπε. Οι γονείς έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν το παιδί τους.

Υπενθυμίζεται όλα είχαν συμβεί μπροστά στην αδελφή της 14χρονης. Τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας άνδρας άρπαξε με βία τη Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε την Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.

Να σημειωθεί ότι η 14χρονη είχε απαχθεί ξανά στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη, τον οποίο γνωρίζει η οικογένειά της, ωστόσο, δεν εκδόθηκε εισαγγελική εντολή για να κινηθούν οι διαδικασίες και να επέμβει η αστυνομία, γεγονός που εξόργισε τον Κώστα Γιαννόπουλο, πρόεδρο του "Χαμόγελου του Παιδιού".

"Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί"

Διαβάστε Επίσης

Η μητέρα της 14χρονης κοπέλας μίλησε στην τηλεόραση του ΟPEN και αποκάλυψε ότι "είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό από τον Σ.Ζ" και πρόσθεσε πως δεν είχαν διένεξη οι οικογένειές τους.

"Πριν να πάρει την κόρη μου, με είχε βοηθήσει η γυναίκα του πριν από 20 μέρες σε κάτι που ήθελα. Τη γνώριζα καλά" τόνισε και πρόσθεσε πως: "δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί. Ηθελε να κάνει κακό σε μας, ήθελε κάτι άλλο από εμάς, ήθελε να κάνει κάτι στο παιδί...".