X

Νίκαια: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Προοδευτικής και Αιγάλεω - Άγριο ξύλο και δακρυγόνα

Άγρια επεισόδια, στην πλατεία Σπάθας.

Γράφει: TheToc team

Προοδευτική και Αιγάλεω αναμετρώνται σήμερα για τη Super League 2, αλλά λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς υπήρξαν άγρια επεισόδια, μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα οπαδοί του Ιωνικού είχαν στήσει ενέδρα σ’ αυτούς της Προοδευτικής οι οποίοι διέσχισαν την Γρηγορίου Λαμπράκη προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο του Σχιστού για το ματς των βυσσινί με το Αιγάλεω.

Οι συμπλοκές έγιναν στην πλατεία Σπάθας, απέναντι από το γήπεδο της Νεάπολης.

Διαβάστε Επίσης

Υπήρξαν οδομαχίες με πέτρες, καδρόνια και φωτοβολίδες για αρκετά λεπτά, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις. Στα επεισόδια -που λίγο πριν τις 14:00 αποκλιμακώθηκαν- κάηκε ένα μηχανάκι, ενώ δημιουργήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα.

Τα αυτοκίνητα που έτυχε να περνούν από το σημείο προσπαθούσαν να φύγουν, βγαίνοντας ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.