Νίκησε... τον καρκίνο πέθανε από δηλητηρίαση από το αλκοόλ

Κακή ήταν η κατάληξη για την 54χρονη Τζόουνς. Ήρθε στη Σαντορίνη για να γιορτάσει τη νίκη της κατά του καρκίνου του μαστού. "Έφυγε" από τοξική δηλητηρίαση.

nikise-ton-karkino-pethane-apo-dilitiriasi-apo-to-alkool
SHARE THIS
0
SHARES

Δυσάρεστη ήταν η κατάληξη για την 54χρονη Τζόουνς. Ήρθε στη Σαντορίνη για να γιορτάσει τη νίκη της κατά του καρκίνου του μαστού. "Έφυγε" από τοξική δηλητηρίαση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης κρασιού.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση η Βάλερι Τζόουνς τη δεύτερη ημέρα του ταξιδιού έπινε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να πίνει κρασί στην ξενάγηση το πρωί εκείνης της ημέρας, στο γεύμα και στο δείπνο. Στη συνέχεια αφού κοιμήθηκε για λίγο, αποφάσισε να πάει σε μια γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει με το σύζυγό της όπου και εκεί συνέχισε να πίνει κρασί. 

Η κυρία Τζόουνς κατέρρευσε στις τουαλέτες περίπου στις 2 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας.

 

Ιατροδικαστής στο Μπόρνμουθ διαπίστωσε ότι είχε ξεπεράσει κατά 4,5 φορές το όριο κατανάλωσης αλκοόλ που στη Βρετανία είναι τα 80mg ανά 100ml αίματος. Τέτοια επίπεδα αλκοόλ αναφέρεται στη δικογραφία μπορούν να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο λόγω δηλητηρίασης.

«Η κυρία Τζόουνς είχε 358mg αλκοόλ ανά 100ml αίματος. Στη βάση των πιθανοτήτων μπορείς να πεις ότι αυτή ήταν η αιτία του θανάτου της αφού δεν είναι απίθανο όταν το αλκοόλ ξεπερνά τα 350mg αίματος να σημειώνονται αιφνίδιοι θάνατοι» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

 Η ιατροδικαστική έκθεση στην Ελλάδα κατέγραψε ως αιτία θανάτου την συσσώρευση υγρών στα πνευμόνια της 54χρονης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook