O Γιώργος Δούλης, έλληνας μετανάστης στην Ελβετία είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο φλεγόμενο Norman Atlantic. O άτυχος 67χρονος παγιδεύτηκε στην γλίστρα του φλεγόμενου πλοίου, λίγο πριν καταλήξει στην σωστική λέμβο. Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την γυναίκα του Θεοδώρα που επίσης εγκλωβίστηκε αλλά τελικά κατάφερε να σωθεί.
Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος και η Θεοδώρα Δούλη βρίσκονταν στην Ελλάδα για τις γιορτές και πιο συγκεκριμένα στην Πάργα τόπο καταγωγής της συζύγου του. Επέστρεφαν στη Ζυρίχη για την Πρωτοχρονιά, ωστόσο δεν μπόρεσε το ζευγάρι να φτάσει μαζί... Ο ένας γιος τους ήταν στα Ιωάννινα, ενώ ο άλλος έρχεται από την Ζυρίχη στην Ελλάδα.
Το είχε καημό να έρθει στην πατρίδα λένε συγγενείς του στο «Εθνος». «Τον έβλεπα χαρούμενο. Του είπα μείνε για την Πρωτοχρονιά ποιος ξέρει πότε θα ξανάρθεις. Μου απάντησε ΄θα το ήθελα πολύ αλλά δυστυχής πρέπει να πάω επάνω' Το Σάββατο μπήκε στο καράβι κι έφυγε » λέει στενός του φίλος.
Ο Γιώργος Δούλης καταγόταν από ένα χωριό των Ιωαννίνων ενώ η γυναίκα του ήταν από την Πάργα, Μετανάστευσαν στην Ελβετία σε νεαρή ηλικία στις αρχές της δεκαετίας του 80. Ο Γιώργος Δούλης δημιούργησε μια εταιρεία καθαρισμού.