X

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Τα έκανε "γυαλιά - καρφιά" επειδή δεν τον άφησαν να δει τη μητέρα του που πέθανε από κορονοϊό

Οι γιατροί στη Χαλκίδα δεν του το επέτρεψαν λόγω κορονοϊού.

Γράφει: TheToc team

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα της Κυριακής στον πρώτο όροφο του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας.

Το συμβάν άρχισε όταν 45χρονος Ρομά από την Καρδίτσα πήγε στο νοσοκομείο ώστε να δει την νεκρή μητέρα η οποία μόλις είχε καταλήξει μετά την μάχη με τον κορονοϊό. Οι υπεύθυνοι δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεσα το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο όπου έκλεισαν την είσοδο και προσήγαγαν τον 45χρονο Ρομά ενώ τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ η οικογένεια του Ρομά πήγε στο γραφείο κηδειών ώστε να δει για τελευταία φορά την νεκρή γυναίκα συνοδεία αστυνομικών.

Πηγή: eviathema.gr