
Κλειστά και σήμερα θα παραμείνουν τα σχολεία στη Σαμοθράκη, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει το νησί.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, ο αγώνας των συνεργείων του Δήμου προκειμένου να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό είναι συνεχής ωστόσο αρκετά είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς ο όγκος του χιονιού είναι πολύ μεγάλος.
Ο δήμος Σαμοθράκης με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους του νησιού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους και παράλληλα έχει δώσει τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης στα οποία μπορούν οι κάτοικοι να καλούν.
"Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκτός από τα τμήματα της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού κλιμακίου να απευθύνονται στο δήμο στα τηλέφωνα 6974299775 (Αντιδήμαρχος), 6979295338, 6978434050, 2551041790", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr