Ο 35χρονος Glodian Armben, είναι ο μανιακός δολοφόνος του Μικρολίμανου.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του μανιακού δολοφόνου που αιματοκύλισε το μπάρ στο Μικρολίμανο.Διέρρευσε και η φωτογραφία του παρά την απαγόρευση δημοσιοποίησης.

o-35xronos-glodian-armben-einai-o-maniakos-dolofonos-tou-mikrolimanou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε το όνομα του μανιακού δολοφόνου που αιματοκύλισε τα ξημερώματα του Σαββάτου το μπάρ στο Μικρολίμανο, αλλά με βάση το γράμμα του νόμου, η εισαγγελέας ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί επισήμως απο τις αρχές η φωτογραφία του ως την Τρίτη.  

Ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο  η φωτογραφία διέρρευσε και έχει αναρτηθεί στο ethnos.gr.

Η αρχική πληροφόρηση ανέφερε ότι το ονομά του είναι Glodian Armben ωστόσο αργότερα αστυνομικές πηγές έδιναν μια ακόμη «ταυτότητα» του δράστη ως  Bako Arber ή Albert γεννημένου το 1983 στην Αλβανία. 

Ο λόγος που εμφανίζεται με «διπλή» ονομασία είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ότι στις «επαφές» του με τις διωκτικές αρχές είχε δηλώσει διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.  

Την Τρίτη (;) στη δημοσιότητα η  φωτογραφία του      

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πειραιά, με την αρμόδια εισαγγελέα να εκδίδει την σχετική διάταξη δημοσιοποίησης φωτογραφιών και στοιχείων ταυτότητάς του, όμως με ένα μεγάλο αλλά...

 Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Εισαγγελέως Πειραιά, επικαλείται τα «προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα» του μανιακού άνδρα από την Αλβανία, ενώ έχει θέσει «χρονική ρήτρα» στην δημοσιοποίηση της διάταξης την οποία έχει υπογράψει με ημερομηνία της ερχόμενης Τρίτης (25/11).

Το «τρελό» κενό του νόμου

Στο αιτιολογικό σκεπτικό της απόφασης, αναφέρεται στο σχετικό Νόμο ενώ διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να αναζητηθεί και να γίνει επίδοση στον προσδιορισμένο δράστη- κατηγορούμενο, και στην περίπτωση που δεν εντοπισθεί, να θυροκοληθεί στη διεύθυνση της τελευταίας γνωστής διαμονής του, ώστε να λάβει -στο ενδεχόμενο που το επιθυμεί- το χρονικό περιθώριο των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων στο ενδεχόμενο να προσφύγει με ένσταση κατά της απόφασης.

Το συγκεκριμένο σκεπτικό διαβιβάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία εκτελώντας την σχετική απόφαση, οφείλει να θυροκολλήσει την Εισαγγελική απόφαση στα Χανιά, σε διεύθυνση την οποία είχε δηλώσει ως μόνιμη διαμονή κατά την αποφυλάκισή του, στο σωφρονιστικό κατάστημα, δίδοντας διορία 48 ωρών στον προσδιορισμένο δράστη της επίθεσης, να προσφύγει, όπως προβλέπεται από το Νόμο περί της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων.

Στο μεταξύ νέα βίντεο της επίθεσης επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, που ήθελαν τον 35χρονο δράστη να διασκεδάζει με τουλάχιστον δύο αλλοδαπές χορεύτριες, μία από τις οποίες ήθελε να πάρει μαζί του και είχε γίνει ιδιαίτερα φορτικός.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος του το αρνήθηκαν και ‘τρελάθηκε’, αναφέρουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ενώ δημιουργήθηκε μία νέα ένταση όταν θεώρησε ότι ήταν μεγάλος ο λογαριασμός, πέταξε τα χρήματα στο μπαρ και έφυγε εκνευρισμός. Ένα τέταρτο αργότερα επέστρεψε με το «καθαρό» τελικά καλάσνικοφ, και γάζωσε αιματηρά τους θαμώνες του μπαρ.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook