Ο Αδωνις γράφει στην Ελενα Ακρίτα: "Η συγνώμη δεν μπορεί να συνοδεύεται από αλλά... Χριστός Ανέστη κ. Ακρίτα"

"Απλά γράψτε 'έκανα λάθος συγγνώμη' δεν φαντάζεστε πόσο γενναίο και ανακουφιστικό είναι καμμία φορά...", καταλήγει η απάντηση του υπουργού στην Έλενα Ακρίτα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Γεωργιάδης - Ακρίτα

Μια αναλυτική απάντηση σε όσα έχουν γραφτεί τα τελευταία 24ωρα από την Έλενα Ακρίτα στα social media για τον ίδιο και τη σύζυγό του, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός επιλέγει στην "οφειλόμενη" -όπως τη χαρακτηρίζει- απάντησή του να αναφερθεί σε όσα η κ. Ακρίτα του προσάπτει, στηριζόμενη σε μια "ψεύτικη και κατασκευασμένη" ανάρτηση, δήθεν της συζύγου του, και αναρτώντας μια "εντελώς χυδαία ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτό" την οποία "συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στη συνάντησή τους πριν από 12 χρόνια, στα αισθήματα που τρέφει για τον πατέρα της Λουκή Ακρίτα και στις "Αρχές" με τις οποίες η ίδια θα έπρεπε να είχε "γαλουχηθεί".

Προτρέπει, μάλιστα, την κ. Ακρίτα να ζητά συγγνώμη "χωρίς αλλά" και της εύχεται "Χριστός Ανέστη"...

Το κείμενο της ανάρτησης του Άδωνι Γεωργιάδη, αναλυτικά, αναφέρει:

Μία οφειλομένη απάντηση στην κα Έλενα Ακρίτα

Τα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά, η κα Ακρίτα ξαφνικά το Σάββατο το βράδυ υιοθέτησε και σχολίασε μία ψεύτικη, κατασκευασμένη ανάρτηση της συζύγου μου Ευγενίας Μανωλίδου, σχολιάζοντας φυσικά, όπως συχνά κάνει, εμένα με δηκτικό τρόπο. Όταν έγινε γνωστό ότι είναι ψέμα την κατέβασε. Στην συνέχεια στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πράξη της ανέβασε μια εντελώς χυδαία ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτό, και την συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο...κλπ Όταν έγινε γνωστό ότι για δεύτερη φορά και με χυδαιότερο της πρώτης τρόπο έκανε το ίδιο σφάλμα, αποφάσισε να "ζητήσει συγγνώμη" γράφοντας κάτω από την μία γραμμή της συγγνώμης δύο κείμενα. Το πρώτο για την Ευγενία, ακατάληπτο καθώς τελικά η κατηγορία ήταν η παρουσίαση προ 12 ετών ενός τηλεπαιχνιδιού στον Αντ1, πράγμα εντελώς άσχετο προφανώς με τα γεγονότα και μετά ένα μακροσκελές κείμενο για μένα και την μια και μοναδική συνάντηση μας στο Παλλάς πριν χρόνια. Σε αυτό το δεύτερο λοιπόν θα ήθελα να απαντήσω για να ξεκαθαρίσουμε τα μεταξύ μας.
Όσα αναφέρει η κα Ακρίτα είναι αληθή, συνοδευόταν από τον κα Κυρίτση συνάδελφο μου στην Βουλή για ένα διάστημα και εξαιρετικά συμπαθή, με τον οποίο πάντα είχαμε ευγενική σχέση και της φέρθηκα με την απαιτούμενη αν και συκοφαντημένη από πολλούς αστική ευγένεια.
Φυσικά παραδέχομαι και την δυνατή της πένα και την ευφυΐα της. Ο κυριότερος λόγος της φυσικής μου συμπάθειας προς εκείνη όμως είναι ο πατέρας της. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο παππούς μου ήταν ο Σπυρίδων Βλασσόπουλος αρχισυντάκτης της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ έως τον β´ ΠΠ. Εκεί έγραφε ο Λουκής Ακρίτας και σε ανύποπτο χρόνο κάποτε ο παππούς μου είχε μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για αυτόν. Η παρουσία του Λουκή Ακρίτα στην δημόσια ζωή, ήταν αξιοπρεπής και συνέδεσε το όνομα του με δυο σπουδαία για εμένα πράγματα, την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Παπανούτσου και την υπεράσπιση των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού. Πάντα πίστευα ότι μία κόρη ενός τέτοιου πατρός δεν θα μπορούσε παρά να έχει γαλουχηθεί με Αρχές!
Η κα Ακρίτα έχει κάθε δικαίωμα να μην με συμπαθεί, να με απεχθάνεται, να με κατακρίνει κλπ είμαι Δημόσιο πρόσωπο και όταν αποφάσισα να είμαι δέχθηκα ότι αυτό θα συμβαίνει, δεν μπορούν να σε συμπαθούν όλοι και ευτυχώς για μένα έχω εισπράξει και εισπράττω και αγάπη και χιλιάδες ψήφους από τον κόσμο, για να δέχομαι και όσους με κατακρίνουν ή και με υβρίζουν ακόμη με υπομονή.
Επίσης ομολογώ ότι ένας ευφυής άνθρωπος με δυνατή πένα, όπως εκείνη μπορεί να το κάνει και με μεγαλύτερη επιτυχία ενίοτε και τότε μπορεί και να μου είναι και χρήσιμη, κάνοντας με να αντιλαμβάνομαι που μπορεί να έχω κάνει λάθος.
Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να "επιτίθεται" σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ ως αληθινές.
Και μία τελευταία προσωπική συμβουλή προς την κα Ακρίτα και ας την πετάξει, όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από "αλλά". Αν μετά την συγγνώμη θες να πεις "Αλλά" τότε χάνει το νόημα της και είναι δώρον/άδωρον. Μπορεί ακόμη και εσείς η τόσο ευφυής να κάνετε κάπου λάθος και τότε απλά γράψτε "έκανα λάθος συγγνώμη" δεν φαντάζεστε πόσο γενναίο και ανακουφιστικό είναι καμμία φορά...
Χριστός Ανέστη κα Ακρίτα

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ακρίτα ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη με δύο διαδοχικές αναρτήσεις της στο facebook, με αφορμή τα σχόλια που δημοσίευσε σε βάρος της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, βασισμένα σε ένα fake tweet.

Παρά τη συγγνώμη, συνεχίζει την επίθεση σε βάρος της Ευγενίας Μανωλίδου αναφερόμενη σε μια παλαιότερη εκπομπή της στην τηλεόραση, μια εκπομπή reality, για την οποία το ΕΣΡ επέβαλε και πρόστιμο. Στην συνέχεια η Ελενα Ακρίτα, απευθύνεται ειρωνικά στον Αδωνι Γεωργιάδη και αναφέρεται σε παλαιότερη συνάντησή τους και στους επαίνους που είχε κάνει για την γραφή της ο υπουργός Ανάπτυξης. Αφήνοντας να εννοηθεί, ότι με το να ασχολείται μαζί του, έστω και αρνητικά, του κάνεις διαφήμιση.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της Ελενας Ακρίτα

Το σχόλιο για την Ευγενία Μανωλίδου...

Ακρίτα1

Το σχόλιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη:

Ακρίτα2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 13 Ιουλ 2020 | 09:46

Γεωργιάδης: Η Τουρκία έχει το σύνδρομο της "Μαντάμ Σουσού", στο τέλος θα καταστραφεί

"Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να έχουμε σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας", σημείωσε.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΦΑΤΗ 10 Ιουλ 2020 | 23:00

Οργή Σαμαρά για Αγια-Σοφιά: "Η Ευρώπη κοιμάται, η Δύση αυτοκτονεί" - Αντιδράσεις από στελέχη της ΝΔ

Υπογραφές μαζί με ευρωβουλευτές από όλα τα κράτη-μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συλλέγουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ 07 Ιουλ 2020 | 14:33

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν γκρεμιστεί και τα 970 κτίρια

Σε 3,5 χρόνια θα πάμε στο Ελληνικό να εγκαινιάσουμε τα κτίρια τα οποία προβλέπει το master plan της πρώτης φάσης του έργου, σημείωσε ο υπουργός.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK 06 Ιουλ 2020 | 15:14

Ακρίτα για λίστα Πέτσα: Οι πολίτες μπορούν τώρα να αξιολογήσουν σε ποιους δόθηκαν τα χρήματα

"O Στέλιος Πέτσας δημοσιοποίησε τη λίστα μετά από ένα μήνα που το ζητούμε επίμονα", σημειώνει.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ 06 Ιουλ 2020 | 12:46

Γεωργιάδης για αποκαλύψεις σε βάρος του Παππά: Δημιουργούνται πολιτικά αλλά και ποινικά ζητήματα

Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις δημιουργούνται νομικά, ποινικά αλλά και πολιτικά ζητήματα, είπε.

ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 03 Ιουλ 2020 | 16:49

Μπογδάνος εναντίον Ακρίτα: Στις ειρωνείες της για το Netflix, απάντησε με "χοντράδες"

Αφορμή τα όσα είπε και έγραψε ο βουλευτής για το Netflix ως εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER 03 Ιουλ 2020 | 10:20

Γεωργιάδης καρφώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό: "Δεν ρωτάγατε συνέχεια πότε θα μπούν οι μπουλντόζες";

"Οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας...", έγραψε.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 30 Ιουν 2020 | 18:56

"Τα γυρίζει" τώρα ο Παπαδόπουλος για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη: Φωτογράφιζα τον Γεωργιάδη, όχι τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανασκεύασε τις δηλώσεις του περί αθέμιτων παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΤΕΛΕΤΗ 30 Ιουν 2020 | 17:10

Ελληνικό: Την Παρασκευή η επίσημη έναρξη των εργασιών παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα επίσημα εγκαίνια του εργοταξίου θα ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού

ΤΑ... ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 30 Ιουν 2020 | 16:17

"Κεραυνοί" Ακρίτα για την καταδίκη Αμβρόσιου: Ο άθλιος καταδικάστηκε οριστικά - Αυτό το βδέλυγμα του σκοταδισμού

Ως μια καλή μέρα για την Ελλάδα χαρακτηρίζει τη σημερινή η Έλενα Ακρίτα, λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του Αμβρόσιου από τον Άρειο Πάγο

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK 28 Ιουν 2020 | 16:51

Έλενα Ακρίτα: "Σήμερα τη συμπαθούμε λίγο περισσότερο" - Η ανάρτηση για τη Νίκη Κεραμέως

Τι έκανε η υπουργός Παιδείας και κέρδισε τη συμπάθεια της Έλενας Ακρίτα, τουλάχιστον για σήμερα;

"ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ" 28 Ιουν 2020 | 09:56

Άδωνις για ηχητικό: Ο Σαμαράς διέγραψε αμέσως τον Μπαλτάκο, ο Τσίπρας γιατί κρατάει τον Παππά;

"Ο Παπαγγελόπουλος του υποσχόταν ότι δια της Τουλουπάκη θα κλείσει εμάς φυλακή, γι’ αυτό τον κράτησε" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 26 Ιουν 2020 | 17:04