X

Ο Απόστολος Λύτρας για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα με τη 19χρονη κόρη του [βίντεο]

Η κόρη του Απόστολου Λύτρα σπουδάζει στη Νομική και είναι καθημερινά στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της

Γράφει: TheToc team

Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις μπροστά στην κάμερα μαζί με τη 19χρονη κόρη του, Εύα, η οποία σπουδάζει νομικά, και καθημερινά πηγαίνει στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της.

"Η κόρη μου είναι σε καθημερινή βάση στο γραφείο. Σπουδάζει νομικά και θα ξεκινήσει το τρίτο έτος. Η μικρή μου κόρη είναι στο πρώτο έτος της Νομικής", είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας για τις κόρες του.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένος, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία θα είναι και τα πρώτα μετά την απώλεια του πατέρα του: "Έχω χάσει τον μπαμπά μου, δεν θα είναι εύκολες οι γιορτές. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, δυστυχώς θα λείπει φέτος ο πατέρας μας. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, θα φύγουν με φίλους για διακοπές και θα μαζευτούμε πάλι όλοι για την αλλαγή του χρόνου".

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" του Mega και για την ανάρτηση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες στα social media και δείχνει τον ίδιο με τη σύντροφό του, τα παιδιά του και συνεργάτες του να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

"Τα Χριστούγεννα μου θυμίζουν την οικογένεια και ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε όλες τις δυσκολίες και με αυτόν τον τρόπο ο κάθε άνθρωπος ξεπερνάει όλα τα προβλήματα", είπε, χαρακτηριστικά, ο Απόστολος Λύτρας.

Από την πλευρά της, η 19χρονη Εύα Λύτρα σημείωσε με τη σειρά της: "Θα αλλάξω τον χρόνο μαζί με τον πατέρα μου και στη συνέχεια θα κανονίσω κάτι με τους φίλους μου".

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έχει προσδιοριστεί για τις 4 Απριλίου του 2025. Ο ποινικολόγος, κατηγορείται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.

Διαβάστε Επίσης