X

Ο Αρκάς παρουσιάζει σε σκίτσο την πιο... σκληρή τιμωρία του καλοκαιριού

Για τις καλοκαιρινές διακοπές η "καλημέρα" του Αρκά με ένα σκίτσο.

Γράφει: TheToc team

Με μια ακόμη δόση του χαρακτηριστικού του σαρκαστικού χιούμορ, ο Αρκάς στέλνει και σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου, την καθιερωμένη του "καλημέρα" μέσα από το νέο του σκίτσο.

Κεντρικό πρόσωπο στο νέο σκίτσο του Αρκά είναι ο Θανασάκης, που βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και, όπως όλα δείχνουν, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες μιας σκανταλιάς. Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίζεται απόλυτα πεπεισμένος ότι η περίοδος των διακοπών τον... απαλλάσσει από κάθε τιμωρία.

Με χαρακτηριστική αυτοπεποίθηση, απαντά στους γονείς του: "Δεν μπορείς να με τιμωρήσεις, είμαστε διακοπές!". Η απάντηση των γονιών του, όμως, είναι αποστομωτική: "Θα δεις αν μπορώ! Σήμερα θα μείνεις όλη μέρα στο δωμάτιο. Δεν έχει ούτε θάλασσα ούτε τίποτα!".

Στο τελευταίο καρέ, ο Θανασάκης εμφανίζεται στο παράθυρο να φωνάζει απελπισμένα "Βοήθεια, νησιώτες!", μην μπορώντας να αποδεχθεί για την πιο... σκληρή τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί στις καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Διαβάστε Επίσης