Ο διάσημος «Άτλαντας» εν δράσει στον Προμαχώνα

Με τη βοήθεια του οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 48χρονο Βούλγαρο για εισαγωγή ηρωίνης στην χώρα.

SHARE THIS
0
SHARES

Με τη συνδρομή του "Άτλαντα", του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αστυνομικοί κατάφεραν να "μπλοκάρουν" ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες κατηγορείται ότι σκόπευε να εισάγει στη χώρα μας, μέσω του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα Σερρών, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ένας 48χρονος Έλληνας, που συνελήφθη.

Το λαγωνικό της Αστυνομίας, μύρισε τα ναρκωτικά τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 48χρονος. Όπως έγινε γνωστό, συνολικά κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 614 γραμμαρίων, όπως επίσης ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας τραμαδόλη, βάρους ενός κιλού.

"Χωρίς τη συνδρομή του "Άτλαντα" θα ήταν αδύνατο να εντοπιστούν τα ναρκωτικά" ανέφερε ο επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, αστυνόμος Πέτρος Τάνος, παρουσιάζοντας την υπόθεση, η οποία αποκαλύφθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους τον αστυνομικό σκύλο, ο κ. Τάνος, είπε ότι πρόκειται για λαμπραντόρ, ηλικίας έξι ετών. "Από το 2015 βρίσκεται στην ενεργό δράση και ανήκει υπηρεσιακά στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών. Συμμετέχει σε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας και μετράει ήδη πολλές επιτυχίες" τόνισε ο ίδιος.

Δείτε τον «Άτλαντα» εν δράσει.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook