
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Open Δημήτρης Καμπουράκης θυμήθηκε και αναφέρθηκε στην εκπομπή την Τετάρτη μία προσωπική εμπειρία, με αφορμή την τραγική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Τουρκία εξαιτίας των καταστροφικών σεισμών.
Πιο συγκεκριμένα, θυμήθηκε τη στιγμή που είδε τον πυροσβέστη πατέρα του, να προσπαθεί να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτιρίου.
"Ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε".
Συνέχισε την περιγραφή του, λέγοντας:
"Ήταν ένας σωρός μπάζα. Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος. Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, μου είπε "τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά”".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr