Ο εθελοντισμός βασικός πυλώνας επιτυχίας του TheTOC Merrython

Η ethelon στηρίζει τον αγώνα δρόμου αλληλεγγύης TheTOC Merrython, αλλά και πολλές ακόμα δράσεις, ανακαλύπτοντας εθελοντικές ευκαιρίες για όσους θέλουν να προσφέρουν.

o-ethelontismos-basikos-pulwnas-epituxias-tou-thetoc-merrython
SHARE THIS
0
SHARES

Η προσφορά στους συνανθρώπους μας ήταν το βασικό κίνητρο που το 2014 οδήγησε στην γέννηση του TheTOC Merrython.

Σήμερα, 4 χρόνια αργότερα, το TheTOC Merrython και οι χιλιάδες φίλοι του συνεχίζουν με επιτυχία να στηρίζουν αυτούς που έχουν ανάγκη.

Στην πορεία αυτή, το TheTOC Merrython συνεργάζεται με φορείς που έχουν τις ίδιες αξίες όπως η ethelon, που έχει αναλάβει το σημαντικό έργο της οργάνωσης των εθελοντών που κάθε χρόνο καθιστούν εφικτή την διοργάνωση του TheTOC Merrython.

 

H ethelon είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης δύο μη κερδοσκοπικών οργανισμών, της Glovo και του Volunteer4Greece που ιδρύθηκαν το 2012 και έδρασαν παράλληλα για τέσσερα χρόνια. Τον Μάιο του 2016, οι δύο φορείς ενώθηκαν και δημιούργησαν έναν καινούριο οργανισμό που φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα.

Ενας από τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ethelon, είναι η ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ ΜΚΟ, δράσεων και υποψήφιων εθελοντών. Οι υποψήφιοι εθελοντές εγγράφονται στη πλατφόρμα της ethelon η οποία επικοινωνεί μαζί τους και τους ενημερώνει για  τις εθελοντικές ευκαιρίες που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους.

Στόχος της ethelon είναι η προώθηση του εθελοντισμού. Τα τελευταία πέντε χρόνια η ethelon υποστηρίζει κοινωνικούς σκοπούς, εκδηλώσεις και δράσεις άλλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Μία από τις εθελοντικές ευκαιρίες που προσφέρει στους εθελοντές είναι η δυνατότητα να γίνουν εθελοντές στο event που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους.

Η ethelon υποστηρίζει τη διοργάνωση του The TOC Merrython καθώς καλύπτει 3 βασικά κριτήρια: Γίνεται για καλό σκοπό -την υποστήριξη του ΚΥΑΔΑ- και οι εθελοντές περνάνε καλά γιατί είναι διασκεδαστικό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook