Ο Γ. Αντετοκούνμπο δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και την Ελπίδα

Φόρεσε το μπλουζάκι της ΕΛΠΙΔΑΣ και έστειλε το δικό του μήνυμα από τις ΗΠΑ. Ποιοί άλλοι κορυφαίοι αθλητές συστρατεύτηκαν στη νέα μεγάλη καμπάνια.

SHARE THIS
0
SHARES

«Περισσότερα από 1.00 παιδιά νικητές. Εικοσιοκτώ χρόνια η Ελπίδα κοντά στα παιδιά με καρκίνο. Ελα στη μεγάλη αγκαλιά της αγάπης»

Μ' αυτά τα λόγια, ο διεθνής ΄Ελληνας  καλαθοσφαιριστής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, στέλνει το δικό του μήνυμα αγάπης συστρατευόμενος στις δράσεις του «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Το βίντεο με το μήνυμά του συγκινεί ιδιαίτερα αυτές τις, γεμάτες συμβολισμό για την ανάγκη αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, ημέρες.

H παρέμβαση του κορυφαίου παίκτη μπάσκετ σε παγκόσμιο επίεπδο γίνεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης καμπάνιας ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο που ξεκίνα το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, από τις Η.Π.Α. όπου  βρίσκεται. Φόρεσε το μπλουζάκι της ΕΛΠΙΔΑΣ και έστειλε το συγκεκριμένο  μήνυμα. Η προθυμία του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ξεχωριστή του ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. 

Σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ μαζί του όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Προέδρου του Συλλόγου, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και «αγκάλιασαν» αυτή την προσπάθεια.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο Χρυσός και Ασημένιος Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ένωσαν επίσης τις δυνάμεις τους με την ΕΛΠΙΔΑ.  Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ στηρίζοντας τα παιδιά και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».

www.elpida.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook