Την επιθυμία του να επιστρέψει στα «ερτζιανά» φέρεται πως έχει εκφράσει ο Γρηγόρης Ψαριανός. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον λόγο αυτό υπήρξε πριν απο δύο μήνες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γρηγόρης Ψαριανός φέρεται να είπε στον Κωνσταντίνο Ζούλα ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον «αέρα» γιατί γνωρίζει και έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο εδώ και 30 χρόνια. Σημειώνεται οτι ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν από τους πιό επιτυχημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς την εποχή της άνθησης των ραδιοφώνων, και στον Flash και στον ραδιοφωνικό σταθμό Best.
Ωστόσο από εκείνη τη συζήτηση Ψαρινού- Ζούλα δεν υπήρξε κάτι νεότερο, ενώ ο ο ίδιος εμφανίζεται να σχολιάζει ότι η ΕΡΑ παραμένει στον έλεγχο των συνδικαλιστών της ΠΟΣΠΕΡΤ και των «Καλφαγιάννηδων».
Αναμένονται νεότερα...