Follow us

Ο "John Ripper" της ΕΛΑΣ: Υπαρχιφύλακας και συνοδός χρυσαυγίτη βουλευτή πουλούσε παράνομα όπλα στη μαύρη αγορά

Ο 43χρονος αστυνομικός φέρεται να έκανε πολυτελή ζωή, την ώρα που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από το… 2021 - Οι συνομιλίες που τον "καίνε" και οι ψεύτικοι σκοπευτικοί αγώνες

Ο… John Ripper, υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικός-συνοδός πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, μαζί με πρώην αστυνομικό και αφανή διαχειριστή σκοπευτικού συλλόγου στο Χαϊδάρι, φέρεται να διοργάνωναν… ψεύτικους σκοπευτικούς αγώνες προκειμένου να κερδίζουν χρήματα από τις σφαίρες, που δήθεν… πυροδοτούσαν οι σκοπευτές.

Εξετάζονται πληροφορίες και αναφορές σε συνομιλίες που υπεκλάπησαν για πώληση παράνομων όπλων στη μαύρη αγορά, με αποδέκτες άτομα που κινούνταν στην παρανομία της νύχτας. Ο 43χρονος αστυνομικός φέρεται να έκανε πολυτελή ζωή, την ώρα που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από το… 2021, ενώ τον περασμένο Απρίλιο πήρε και νέα αναρρωτική για ακόμη 24 μήνες!

Η υπόθεση ξεκίνησε από ένα ανώνυμο email ατόμου που παρουσιάζεται ως "άνθρωπος της νύχτας", το οποίο έφθασε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις 10 Μαρτίου 2023 για ανέφερε λεπτομέρειες για τις παράνομες ενέργειες του αστυνομικού και των συνεργών του. Στις 3 Ιουλίου 2023 συνελήφθησαν ο αστυνομικός, ένας 46χρονος πρώην αστυνομικός και ένας 72χρονος παθολόγος γιατρός, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, παράβαση καθήκοντος και απάτη.

Ο "Ripper" φέρεται να είχε… οδηγό, έναν 28χρονο αστυφύλακα, προκειμένου να δείχνει ότι είναι "σημαντικός".

Συνομιλίες για "μαύρα" όπλα

Ο "John Ripper" της ΕΛΑΣ: Υπαρχιφύλακας και συνοδός χρυσαυγίτη βουλευτή πουλούσε παράνομα όπλα στη μαύρη αγορά

Στις 2 Απριλίου 2023, άτομο που φέρεται να είναι αθλητής σκοποβολής, αλλά έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές, επικοινωνεί με τον 43χρονο υπαρχιφύλακα και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

Διαβάστε Επίσης

"Αθλητής": Θέλω ένα δεκαοκτώ ευρώ. Καινούργιο πόσο είναι; Θα σ' το πληρώσω.

Υπαρχιφύλακας: Δεν ασχολούμαι ένα χρόνο ενάμιση δύο τώρα, δεύτερη χρονιά τίποτα δεν ασχολούμαι… Τίποτα μιλάμε, τίποτα, δεν, δεν, ούτε καν, δεν έχω επαφή με αυτά.

Στη συνέχεια οι δύο συνομιλητές κανονίζουν να βρεθούν από κοντά με τον 43χρονο αστυνομικό να του λέει: "Κατάλαβες σου λέω και από κοντά να καταλάβεις". Από τη συνομιλία τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., πιθανολογούν ότι ο γνώριμος "αθλητής" αναφέρεται σε παράνομη αγορά όπλου, με τον 43χρονο αστυνομικό να του αποκρίνεται ότι πλέον δεν ασχολείται με αυτά αλλά στη συνέχεια κανονίζουν να βρεθούν από κοντά καθώς ο αστυνομικός δεν ήθελε να μιλά για τέτοια θέματα μέσω τηλεφώνου.

Μια άλλη συνομιλία στις 11 Ιουνίου ανάμεσα σε "αθλητή" και τον αστυνομικό ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες για διάθεση παράνομων όπλων στη "μαύρη αγορά". Ο "αθλητής" στέλνει στον 43χρονο υπαρχιφύλακα το εξής μήνυμα: "Γιάννη πάρε όταν μπορείς σε θέλω για δουλειά". Σχεδόν μια ώρα αργότερα ο αστυνομικός επικοινωνεί με τον "πελάτη", ο οποίος του αναφέρει: "Καλά ρε φίλε δε μου λες έχω κάποιον που ενδιαφέρεται για ένααααα μαραφέτι να το πάρει, να το πάρει ένα μαύρο καλό". Ο 43χρονος αστυνομικός κλείνει απότομα την κλήση χωρίς να μιλήσει.

Από τη συγκεκριμένη συνομιλία προκύπτει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, πως ο υπαρχιφύλακας έπαιρνε σημαντικά μέτρα προστασίας και "έκοψε" την κλήση, όταν ο "πελάτης" του μίλησε για… μαύρο όπλο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη συνομιλία συνεχίστηκε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλίας.

"Μέσο" στην Κρατική Ασφάλεια

Σε μία συνομιλία του ο "Ripper", στις 6 Απριλίου, η οποία φαίνεται να ήταν συνέχεια προγενέστερης επικοινωνίας με άγνωστο άτομο σε διαδικτυακή εφαρμογή, αναφέρει: "Εεε ένα φιλαράκι μου δουλεύει στα όπλα πάνω στην εεε στην κρατική και γενικά θέλει να μπορεί να σπρώξει και να πουλήσει και να κάνει και να ράνει και του λέω έχω δικό μου άνθρωπο και αυτά που μπορούμε να το σπρώξουμε και τέτοια έχει σκοπευτήριο θέλω να μπω και εγώ σιγά σιγά σκοπευτήριο μαζί του και τέτοια έχω".

Στη συνέχεια της συζήτησής τους αναφέρει ότι έχει φίλο που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και ασχολείται με τις αιτήσεις όπλων, με τον 43χρονο αστυνομικό να τον ρωτά πώς μπορεί να τους βοηθήσει, ενώ στη συνέχεια του προτείνει να τον καλέσει στη διαδικτυακή εφαρμογή whatsapp.

Διαβάστε Επίσης

Για τα λεφτά με τη σύντροφό του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο υπαρχιφύλακας που έχει παντρευτεί τρεις φορές, με τον τελευταίο γάμο να βρίσκεται σε ισχύ, και έχει τρία παιδιά, 17, 13 και έξι χρόνων, συνομιλώντας με την σύντροφό του μιλά για οικονομικές απολαβές μόνο σε μία περίπτωση διευκόλυνσης αθλητών σκοποβολής να διατηρήσουν τις άδειες κατοχής με σκοπευτικούς αγώνες στους οποίους δεν… πατούσαν.

Η συνομιλία καταγράφεται στις 8 Μαΐου, με τον αστυνομικό να λέει στη σύντροφό του: "Για να προλάβω να πάρω λεφτά αυτή την βδομάδα, να βγάλω τέσσερα χιλιάρικα… θέλω να το πάω τρένο και να βγάλω πενήντα χιλιάρικα σε δύο μήνες και να πάω να πάρω το αμάξι…". Στη συνέχεια της δηλώνει πως μέσω του συγκατηγορούμενου παθολόγου έβγαλε ιατρική καρτέλα σε αθλητή που πρόκειται να συναντήσει στην Καλαμάτα και θα πάρει 1.500 ευρώ από εκείνον.

Σε άλλη συνομιλία τους την 1η Ιουνίου, ο 43χρονος αστυνομικός της λέει: "Τι να σου πω τρία χιλιάρικα; Και χίλια ευρώ τα πήρα με το που ήρθα στο μπλεντς τυχαία. Ήταν ένας που μου χρώσταγε λεφτά, μου λέει κάτσε να στα δώσω τώρα, του λέω ααα καλή αρχή κάναμε".

Ο σκοπευτικός σύλλογος στο Χαϊδάρι

Από την ακρόαση των συνομιλιών προέκυψε ότι ο 43χρονος αστυνομικός πήγαινε κάθε σαββατοκύριακο σε σκοπευτικό σύλλογο στο Χαϊδάρι, όπου έκανε μαθήματα σκοποβολής, ως εκπαιδευτής σε αθλούμενους. Ο συγκεκριμένος όμιλος φαίνεται να έχει πρόεδρο μια 51χρονη γυναίκα, η οποία είναι σύζυγος ενός 46χρονου που για 12 χρόνια υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο "Ripper" και ο πρώην αστυνομικός είχαν συχνές συνομιλίες, στις οποίες συζητούσαν μεταξύ άλλων για εικονικές συμμετοχές αγώνες σκοποβολής στον όμιλο, με τον πρώτο να κάνει αναφορές σε χρηματικά ποσά που έπαιρνε από τους αθλητές. Ο 43χρονος αστυνομικός έλεγε πως ο σκοπευτικός όμιλος του ανήκει και ότι είχε αγοράσει έναν ακόμη στην ίδια περιοχή. Από συνομιλίες του με φερόμενους αθλητές του συλλόγου φαίνεται ότι προβαίνει σε εικονικές δηλώσεις συμμετοχών σε αγώνες χωρίς την παρουσία των αθλητών, και κατά συνέπεια σε εικονικές διαθέσεις φυσιγγίων για τις οποίες λάμβανε επιπλέον χρηματικά ποσά.

Παράλληλα πρότεινε στους αθλητές που ενδιαφέρονταν για τη αγορά όπλου για σκοπευτική χρήση, να πηγαίνουν σε συγκεκριμένο κατάστημα. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του, εκείνος πωλούσε το κάθε όπλο ή φυσίγγια σε μεγαλύτερη τιμή (50-100 ευρώ) προκειμένου να βγαίνει "προμήθεια" για τον 43χρονο αστυνομικό.

"Τι να την κάνω (Αστυνομία), έχει ξευτιλιστεί"

Στις 13 Ιουνίου 2023 ο "Ripper" συνομιλώντας με έναν άνδρα σχετικά με την "υπηρεσιακή του διαδρομή" στην Ελληνική Αστυνομία αναφέρει χαρακτηριστικά: "… Αφού η αστυνομία τι να την κάνω, έχει ξευτιλιστεί τελείως. Να πάω, να πάω με 1.400 ευρώ και έχει φτάσει μέρα να παίρνω και 2.000 τώρα με τις δουλειές…. Τι να την κάνω δηλαδή, είναι ασύμφορη".

Σε άλλη συνομιλία του μία μέρα αργότερα με ένα άτομο, που θα συντηρούσε το όπλο του, του ανέφερε ότι τα κέρδη του από τον σκοπευτικό όμιλο προκύπτουν από τον μεγάλο αριθμό πελατών του. Συγκεκριμένα του αναφέρει: "Δεν κερδίζω από το εικοσάρικο, δηλαδή ένα εικοσάρικο ας πούμε από τους γιατρούς. Ένα εικοσάρικο από δω, βγαίνουνε 150 ευρώ… Ε θα μου πεις, καλά για 150 ευρώ τρως όλο το τρέξιμο; Άμα το βάλεις στα δέκα άτομα την φορά; Είναι 1.500. Το κατάλαβες;… Για σένα δεν είναι το εικοσάρικο για μένα είναι επί δέκα. Είναι 200 ευρώ επί είκοσι ας πούμε τον μήνα. Κατάλαβες; Εγώ σου εξηγώ σου χω πει ακριβώς πως δουλεύω".

Από τις συγκεκριμένες συνομιλίες φαίνεται πως ο 43χρονος αστυνομικός έχει ως κύρια πηγή εισοδήματος τις έκνομες ενέργειές του που σχετίζονται με το σκοπευτήριο, από το οποίο αποκομίζει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Όλοι πάνε Ρέντη: Μουσική, φαγητό, ποτό και τέχνη, στο νέο, απροσδόκητο σημείο της Στέγης

Εικαστικές περιηγήσεις, μουσική, φαγητό και ποτό σε ένα νεοσύστατο χώρο από το Ίδρυμα Ωνάση στην καρδιά του Ρέντη.

ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΝΤΡΕΣ 26 Οκτ 2025 | 20:13

Μέγαρα: Η ΕΛΑΣ απέτρεψε αυτοσχέδιους αγώνες με μοτοσικλέτες - Συνελήφθη ο διοργανωτής

Βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις με τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα ενώ αφαιρέθηκαν 21 άδειες ικανότητας οδήγησης, 19 άδειες κυκλοφορίας και 2 ζεύγη πινακίδων

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 25 Οκτ 2025 | 15:44

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη του 50χρονου που μαχαίρωσε αστυνομικό

Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις τελευταίες κινήσεις του 50χρονου άνδρα λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση.

ΕΛΑΣ 24 Οκτ 2025 | 16:25

Αττική: Eξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές και τα ξαναπουλούσε σαν καινούργια

Η συμμορία εντόπιζε σταθμευμένα οχήματα, τα έκλεβε και αφού πλαστογραφούσε τα στοιχεία κυκλοφορίας τους, στη συνέχεια τα διέθετε εκ νέου στην κυκλοφορία - Πάνω από 180.000 ευρώ η λεία

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 23 Οκτ 2025 | 19:26

Στον Ευρωπαίο ανακριτή οι 37 συλληφθέντες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Και δεύτερη δικογραφία με 324 εμπλεκόμενους

Η έρευνα βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της στάδια και αφορά τους 37 συλληφθέντες, τους υπόλοιπους από τους 125 κατηγορούμενους της πρώτης δικογραφίας, καθώς και άλλους 424 κατηγορούμενους που περιλαμβάνονται σε δεύτερη δικογραφία

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 23 Οκτ 2025 | 11:02

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κινηματογραφική άφιξη των 37 συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ - Με... 25 συμβατικά οχήματα

Με κινηματογραφικό τρόπο, ένα κονβόι 25 αυτοκινήτων, έφτασαν στην Αθήνα οι συλληφθέντες για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 22 Οκτ 2025 | 20:12

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έδιναν επιδοτήσεις σε σερβιτόρους και DJ - Είχαν δηλώσει χωράφι στη... Λίμνη Κάρλα - Ο ρόλος των δύο αρχηγών

Ένας 36χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης κι ένας 38χρονος στα Γιαννιτσά, ο οποίος μάλιστα δήλωνε αγρότης, φέρονται να ήταν οι αρχηγοί του κυκλώματος στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πάνω από 19,6 εκατ. ευρώ ζημία στον προϋπολογισμό της ΕΕ

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 22 Οκτ 2025 | 15:32

Ωρωπός: Μητέρα πήγε το λιπόθυμο βρέφος της στο ΑΤ - Μεταφέρθηκαν με περιπολικό στο νοσοκομείο

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το βρέφος δύο ετών έφτασε στο νοσοκομείο σε λιγότερο από 30 λεπτά και έχει διαφύγει τον κίνδυνο

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 22 Οκτ 2025 | 13:39

"Δύο μέτρα και δύο σταθμά": Η Ανθή Βούλγαρη σχολίασε τη μεταφορά της Δέσποινας Βανδή με περιπολικό [βίντεο]

Η Ανθή Βούλγαρη, με αφορμή το μήνυμα ενός τηλεθεατή, σχολίασε την περίπτωση του VIP περιπολικού που επιστράτευσε η ΕΛΑΣ για να μεταφέρει τη Δέσποινα Βανδή, αφού έπαθε λάστιχο.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 21 Οκτ 2025 | 16:16

Η Ελενα μιλάει για το ξύλο από τον πρώην και τα "ταξίδια στο Ντουμπάι" - Η νεαρή αστυνομικός που ανέβασε το βίντεο

Η νεαρή αστυνομικός τα τελευταία χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος όμως δε σταμάτησε ούτε μετά τον χωρισμό τους

ΕΞΕΛΙΞΗ 21 Οκτ 2025 | 10:38

Στη ΓΑΔΑ ο αστυνομικός που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του στα μπουζούκια - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του, επίσης αστυνομικό. Έληξε το Αυτόφωρο.

ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 21 Οκτ 2025 | 06:49

Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες στο Νέο Κόσμο – Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Ενας απλός διαπληκτισμός μεταξύ οδηγών φορτηγών εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή με χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

ΣΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ 20 Οκτ 2025 | 18:09

"Με κλοτσάει στο πάτωμα": Aστυνομικός καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνάδελφο, πρώην σύντροφό της στα μπουζούκια [βίντεο]

Η νεαρή αστυνομικός είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγους μήνες σε δημοσιεύματα για πάρτι στο Ντουμπάι

"ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ" 20 Οκτ 2025 | 15:51

Ταυτοποιήθηκε ο αστυνομικός που μετέφερε ψυγείο με το περιπολικό - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Ο αστυνομικός που μετέφερε το ψυγείο με το περιπολικό ήταν εκτός υπηρεσίας και εκτός τομέα ευθύνης

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 18 Οκτ 2025 | 16:28

Κοζάνη: Τέσσερις συλλήψεις για μεταφορά πολύ μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης μετά από καταδίωξη

Έγινε καταδίωξη και η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα που μετέφεραν με δύο οχήματα μεγάλη ποσότητα κάνναβης

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 15 Οκτ 2025 | 11:13

Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα Καλαμάτας οι δύο 22χρονοι που αλληλοκατηγορούνται - Ψάχνουν και για άλλους εμπλεκόμενους

Στην Καλαμάτα οι δύο 22χρονοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, με θύματα τον 68χρονο ιδιοκτήτη και τον 60χρονο επιστάτη.

ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15 Οκτ 2025 | 09:57

Συνελήφθησαν 2 διαχειριστές ομάδας στα social media που ενημέρωνε οδηγούς για τα μπλόκα της Τροχαίας - Πάνω από 200.000 μέλη

Ανεστάλη η λειτουργία τριών παράνομων κοινοτήτων σε διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων, με περισσότερα από 201.000 μέλη.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 14 Οκτ 2025 | 10:59

Εξελίξεις με το φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη 22χρονος συγγενής του 68χρονου - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στο κάμπινγκ - Ο ρόλος των συγγενών του 68χρονου.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ 13 Οκτ 2025 | 20:44

Αστυνομικός Βουλής: Αρχές Ιανουαρίου η δίκη του - Πληροφορίες ότι η μητέρα έχασε την επιμέλεια και του έκτου παιδιού

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ, βιασμοί των παιδιών αλλά και της συζύγου του, γενετήσιες πράξεις και βασανιστήρια

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ 13 Οκτ 2025 | 16:29

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και ομολόγησε ο οδηγός ταξί που παρέσυρε και εγκατέλειψε μηχανή με ταξίαρχο και ανθυπαστυνόμο της ΕΛΑΣ

Πρόκειται για 37χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στο τροχαίο

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 Οκτ 2025 | 22:13

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ταξί συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα όπου επέβαιναν αστυνομικοί - Αναζητείται ο οδηγός

Ήταν μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής όταν ολοκληρώθηκαν τα μέτρα τάξης, και ο ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης μαζί με τον ανθυπαστυνόμο του ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα για να κατευθυνθούν προς το κέντρο επιχειρήσεων

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12 Οκτ 2025 | 13:55

Σαντορίνη: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες για τον πνιγμό του 5χρονου από την Ινδία - Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ είχε συληφθεί και ο πατέρας του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ 10 Οκτ 2025 | 17:16

Ανθυποπλοίαρχος έκλεβε καύσιμα από το Λιμενικό και στη συνέχεια τα πουλούσε λαθραία σε χαμηλότερη τιμή

Ο υπάλληλος του Λιμενικού έβαζε μικρότερες ποσότητες και στη συνέχεια διέθετε το υπόλοιπο σε ιδιώτες προς 0,80 ευρώ το λίτρο

09 Οκτ 2025 | 08:55

Επιχείρηση-σκούπα για ναρκωτικά στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 30 τραγουδιστές και ηθοποιοί, μεταξύ τους η Χαντισέ

Η εφημερίδα Cumhuriyet αναφέρει ότι όλοι τους είχαν αντιδράσει στη σύλληψη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 08 Οκτ 2025 | 16:02

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου αρνήθηκε ότι ήταν μέλος της οργάνωσης - Ένταση με Λαγό

Η Ελένη Ζαρούλια, έχοντας πίσω της στο ακροατήριο τη Μάγδα Φύσσα, επανέλαβε πως η ίδια και ο σύζυγος της πληροφορήθηκαν για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα την επομένη ημέρα

ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 08 Οκτ 2025 | 11:26

Μαρούσι: Καταδίωξη στους δρόμους των βορείων προαστίων μετά από αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δύο κακοποιούς που προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι στην οδό Μεσογείων.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ 07 Οκτ 2025 | 14:08

Ματίνα Παγώνη για χορήγηση αντιβιοτικού σε 22χρονη: Το φάρμακο έπρεπε να δοθεί σε άλλη ασθενή – Δεν δικαιολογώ κανέναν

"Ανθρώπινα λάθη γίνονται παντού και θέλω να ήμαστε όλοι δίκαιοι", ανέφερε η Ματίνα Παγώνη

ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ 07 Οκτ 2025 | 12:08

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και έκαναν έλεγχο σε... αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Με χειροπέδες κατέληξαν τρεις νεαροί στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παριστάνοντας τους αστυνομικούς επιχείρησαν να ελέγξουν έναν… κανονικό αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ 07 Οκτ 2025 | 09:10

Συνελήφθησαν νοσηλεύτριες στο "Αττικόν" - Χορήγησαν λάθος αντιβιοτικό σε 22χρονη και έπαθε αλλεργικό σοκ

Δύο νοσηλεύτριες, ηλικίας 48 και 55 ετών, φέρονται να έδωσαν στην κοπέλα αντιβιοτικό που δεν έπρεπε να λάβει, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει έντονο αλλεργικό επεισόδιο.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 04 Οκτ 2025 | 18:06
ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 04 Οκτ 2025 | 15:21

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου - Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

Αγνοώντας σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ο 44χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς

ΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 03 Οκτ 2025 | 21:12

ΕΛΑΣ: Επιχείρηση στην Αττική για την καταπολέμηση τουρκικών εγκληματικών οργανώσεων - 4 συλλήψεις

Ακολούθησαν έρευνες σε σπίτια, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Τουρκίας, καθώς και ένας Έλληνας

ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 02 Οκτ 2025 | 19:36

Πρώην αστυνομικός ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του εξαφανίστηκε: Η γυναίκα έκανε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έφυγε καθώς είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας τόσο από τον εν διαστάσει σύζυγό της όσο και τον πεθερό της

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ 02 Οκτ 2025 | 18:35

Η Μάγδα Φύσσα καταγγέλλει ότι την εξύβρισε χυδαία υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

Οι συνήγοροι της οικογένειας κατήγγειλαν λεκτική επίθεση στην Μάγδα Φύσσα από υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 01 Οκτ 2025 | 22:40

Ξάνθη: Αθωώθηκε ο Αστυνομικός που ξυλοφόρτωσε 40χρονο ομογενή και τον πέταξε σε χωράφι

Σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης του Αστυνομικού, αποδείχθηκε πως δεν ίσχυαν αυτά που ο μηνυτής ισχυρίστηκε στη μήνυσή του

ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ 01 Οκτ 2025 | 19:01

Κόλαφος τα στοιχεία της ΕΛΑΣ: Έξι νεκροί και 663 τραυματίες σε 559 τροχαία τον Σεπτέμβριο στην Αττική

Tα κυριότερα αίτια των τροχαίων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 30 Σεπ 2025 | 18:05

Βασίλης Μπισμπίκης: Το τηλεφώνημα της συνεργάτιδάς του στην ΕΛΑΣ που θόλωσε τα νερά - "Δεν είπε ποτέ ότι παρέσυρε ΙΧ"

Ο αξιωματικός υπηρεσίας που φέρεται να μίλησε με τη συνεργάτιδα του Βασίλη Μπισμπίκη, αναφέρει ότι πράγματι μίλησε μαζί της, αλλά δεν του έδωσε την ακριβή εικόνα των γεγονότων - Τι υποστηρίζει η ίδια

ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 30 Σεπ 2025 | 15:33

Ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός και Tik Toker - Είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην αστυνομικός και Tik Toker που είχε συλληφθεί με κοκαϊνη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 29 Σεπ 2025 | 07:12

Ξάνθη: Βαρήκοος και με σκλήρυνση κατά πλάκας ο 40χρονος ομογενής - Αστυνομικός τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε σε χωράφι

Ο συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τον άτυχο άνδρα, νομίζοντας ότι ήταν παράνομος μετανάστης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου θύματος.

ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 28 Σεπ 2025 | 18:41

Ξάνθη: "Έχω πάθει σοκ, προσπαθώ να συνέλθω" - Συγκλονίζει ο 40χρονος ομογενής που τον απήγαγε αστυνομικός

Το θύμα είναι διπλής υπηκοότητας (ελληνικής και γερμανικής) και μάλιστα πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

28 Σεπ 2025 | 16:47

Ξάνθη: Με σκλήρυνση κατά πλάκας και προβλήματα ακοής ο 40χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό

Το θύμα, ομογενής που ζει στη Γερμανία, είχε επιστρέψει στην Ξάνθη για να επισκεφθεί τους γονείς του.

«ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ» 28 Σεπ 2025 | 15:36

Αντώνης Πρέκας: "Δικηγόροι και αστυνομικοί αναλυτές έχουν χτίσει καριέρες. Πολλοί ήταν υπάλληλοι των εκπομπών"

"Στον Λιάγκα, υπάρχει στο πάνελ μία "παραφωνία"...Έχουν κρεμαστεί από αυτό το άτομο και θα δούμε πόσο κακό θα κάνει ..."

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 28 Σεπ 2025 | 12:59

Ξάνθη: Συνελήφθη αστυνομικός που χειροδίκησε και πέρασε χειροπέδες σε ημεδαπό γιατί τον πέρασε για λαθρομετανάστη

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνέλαβε πολίτη τον οποίο θεώρησε λαθρομετανάστη, του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 27 Οκτ 2025 | 08:41

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κουμπάρου του "Γιαννιτσιώτη" αρχηγού και η διαδρομή του χρήματος

Ο 41χρονος κουμπάρος εμφανίζει συνεχείς μεταφορές χρημάτων με τον πατέρα και την σύζυγο του αρχηγού, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονταν σε αυτούς του "Γιαννιτσιώτη".

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 26 Οκτ 2025 | 08:30

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι νεκροί ιδιοκτήτες που μίσθωναν αγροτεμάχια, οι Mercedes χωρίς έσοδα και η "πρώην" σύζυγος με την…μπουτίκ

Οι κομπίνες κάνουν ξεκάθαρα τα τρωτά σημεία του συστήματος, που επέτρεψαν τον παράνομο πλουτισμό προσώπων σε όλη την Ελλάδα.

25 Οκτ 2025 | 12:18

Γκάζι: Το "ομιχλώδες" τοπίο ιδιοκτησίας πίσω από το κλαμπ που διασκέδαζε η 16χρονη - Τι ερευνά το ελληνικό FBI

Ο εκπρόσωπος και ιδιοκτήτης του club, στο οποίο διασκέδαζε η 16χρονη και η παρέα της, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων και ναρκωτικά.

25 Οκτ 2025 | 08:20

Γκάζι: "Ήπια τρεις γουλιές μέσα στο κλαμπ και έκανα εμετό" - Τι κατέθεσε η ενήλικη φίλη της 16χρονης

Το κλαμπ δεν έχει κάμερες ασφαλείας και οι αρχές έχουν λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις από την παρέα της 16χρονης, για να σχηματίσουν εικόνα των όσων εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 24 Οκτ 2025 | 08:05

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Prada, Gucci, ταξίδια πολυτελείας, εικονικά διαζύγια και ξέπλυμα εκατ. ευρώ σε τζόγο

Η "πρώην" σύζυγος του φερόμενου αρχηγού, ο πατέρας του, ο υπαρχηγός από την Κρήτη, και δύο ακόμη κατηγορούμενοι, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 24 Οκτ 2025 | 06:40

Θάνατος 16χρονης στο Γκάζι: Τι δείχνει βίντεο - ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές της - "Μπαλάκι" οι ευθύνες

Τις σοκαριστικές εικόνες έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας στην πολυκατοικία στο Γκάζι, έξω από την οποία κατέρρευσε το 16χρονο κορίτσι.

23 Οκτ 2025 | 13:41

Από πνευμονική εμβολή ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από πνευμονική εμβολή ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από κέντρο διασκέδασης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 23 Οκτ 2025 | 07:51

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρπαξαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ παράνομες επιδοτήσεις - Εκαναν... dolce vita με ταξίδια και αυτοκίνητα

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναφέρει ότι συνέλαβε 37 μέλη οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που εμπλέκεται σε εκτεταμένη απάτη αγροτικών επιδοτήσεων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ 23 Οκτ 2025 | 06:42

Θάνατος 16χρονης από αλκοόλ στο Γκάζι: Ο πατέρας της μας ενημέρωσε, λέει η αστυνομία - Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Ο πατέρας πίστευε αρχικά ότι η 16χρονη λιποθύμησε στον δρόμο και δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 22 Οκτ 2025 | 06:51

Φοινικούντα: Η συνάντηση δύο μέρες πριν από το έγκλημα και οι συνομιλίες του συνεργού με τον ανιψιό του 68χρονου

Εντύπωση έχουν προκαλέσει οι τακτικές συνομιλίες και επαφές που είχε ο 22χρονος με το 68χρονο θύμα αλλά και με τον 33χρονο ανιψιό του.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 21 Οκτ 2025 | 07:30

Έγκλημα στο Περιστέρι: Με πλούσιο παρελθόν ο 37χρονος - Ηταν μέλος της σκληρής ομάδας εκβιαστών "LIONS"

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες από θαμώνες του club στο Μπουρνάζι, οδήγησαν στην άμεση ταυτοποίηση του άνδρα που κατάφερε το θανάσιμο χτύπημα με το μαχαίρι και αναζητούν τα ίχνη του.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 21 Οκτ 2025 | 06:37

Φοινικούντα: Οι απαντήσεις από το "πακιστανικό" τηλέφωνο και τα 3 πρόσωπα από το περιβάλλον του 68χρονου στο κάδρο των ερευνών

Από το "πακιστανικό" τηλέφωνο, που εικάζεται πως ανήκει σε έναν από τους κατηγορουμένους, θα εντοπιστούν τα στίγματα κίνησής του.

ΝΕΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ 20 Οκτ 2025 | 07:07

Φοινικούντα: Νέα εντάλματα σύλληψης για το στενό περιβάλλον του 68χρονου- Οι ύποπτες κινήσεις του λευκού ΙΧ και τα τηλεφωνήματα

Τρία νέα εντάλματα σύλληψης, ενδέχεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες για την διπλή δολοφονία της Φοινικούντας.

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 19 Οκτ 2025 | 09:00

Φοινικούντα: Οι άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και ένα... λευκό ΙΧ ξεκαθαρίζουν τη διπλή δολοφονία - Τα πρόσωπα "κλειδιά"

Τι κατέθεσε φίλη του 68χρονου που επικοινώνησε μαζί του λίγες μέρες μετά την επίθεση με αεροβόλο σε βάρος του, τον περασμένο Σεπτέμβριο

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 18 Οκτ 2025 | 10:48

Φοινικούντα: Γιατί το τηλεφώνημα του ανιψιού μετά τη διπλή δολοφονία στο αφεντικό του συνεργού έχει μπει στο μικροσκόπιο

Τόσο ο ανιψιός, όσο και η σύντροφος του, είχαν βρεθεί χθες στα δικαστήρια της Καλαμάτας, για να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17 Οκτ 2025 | 07:33

Απάτες εκατομμυρίων με τον ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ένδυσης - Οι οδηγίες του λογιστή και το "ξέπλυμα" με σπίτια στο Ντουμπάι και αυτοκίνητα

Ακόμα και ακίνητα στο… Ντουμπάι, είχαν αγοράσει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που προκάλεσε ζημιά ύψους 2.190.000 ευρώ στο δημόσιο εξαπατώντας τον ΕΦΚΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 17 Οκτ 2025 | 06:57

Φοινικούντα: "Θα τον κάνω να του φύγει το κλαπέτο" - Τα 300 βίντεο, οι κλήσεις και οι καταθέσεις που ρίχνουν φως στο διπλό φονικό

Συγγενείς του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, υπέβαλαν αίτημα στην Ανακρίτρια για αναπαράσταση του εγκλήματος.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 16 Οκτ 2025 | 08:38

"Γράφουμε μόνο πού έχει μπλόκο, δεν ρωτάμε, δεν σχολιάζουμε": Τι έλεγαν οι διαχειριστές στα γκρουπ με τα μπλόκα τροχαίας

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αθήνα για διαχείριση ομάδων που ενημέρωναν διαδικτυακά για μπλόκα Τροχαίας σε Αττική, Κρήτη και Θεσσαλονίκη. Οι ομάδες αριθμούσαν πάνω από 201.000 μέλη.

ΘΡΙΛΕΡ 16 Οκτ 2025 | 07:05

"Στη Φοινικούντα πήγα για τα χρήματα του εκβιασμού": Το τηλεφώνημα, η selfie και η εμπλοκή άλλων δύο προσώπων

Οι αστυνομικοί έχουν εύρημα το επίμαχο χρονικό διάστημα, το οποίο εμπλέκει εκούσια ή ακούσια, δύο ακόμη πρόσωπα, στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 15 Οκτ 2025 | 06:44

Φοινικούντα: Το τηλεφώνημα πριν τη διπλή δολοφονία και όσα δεν πείθουν τις Αρχές - Πού ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το διπλό φονικό στη Φοινικούντα - Τι υποστηρίζουν ο φερόμενος δράστης και ο συνεργός, τι ψάχνουν οι Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 14 Οκτ 2025 | 07:09

Φοινικούντα: Κοντά στον δολοφόνο οι Αρχές - Η επικοινωνία "εύρημα" και οι τελευταίες αλλαγές στη διαθήκη του 68χρονου

Σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα του ηθικού και φυσικού (ων) αυτουργού (ων) της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές.

13 Οκτ 2025 | 07:05

Φοινικούντα: Αυθόρμητη και εκδικητική η διπλή δολοφονία - Στο μικροσκόπιο η διαδρομή διαφυγής και η διαθήκη του 68χρονου

Οι αστυνομικοί θα στραφούν και στα πρόσωπα της πρόσφατης διαθήκης του 68χρονου, και κυρίως στα πρόσωπα που "αφαιρέθηκαν" ή "προστέθηκαν", από την προηγούμενη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 12 Οκτ 2025 | 08:43

Φοινικούντα: Σε 8 περιοχές έχουν εντοπίσει οι κάμερες τον δράστη της δολοφονίας - Πήγε με το λευκό σκούτερ στην Αθήνα

Ο δολοφόνος μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε στις 20:20 το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, διάνυσε περίπου 500 χιλιόμετρα και περισσότερες από 5 ώρες για να φθάσει τελικά στην Αθήνα.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 11 Οκτ 2025 | 08:44

Φοινικούντα: Μετά τη δολοφονία ο δράστης έκανε... 450χλμ με λευκό σκούτερ για να φτάσει στην Αθήνα

Αν αυτή η αναζήτηση δεν οδηγεί σε ένοχο, θα στραφούν και στα πρόσωπα της πρόσφατης διαθήκης, και κυρίως στα πρόσωπα που "αφαιρέθηκαν" ή "προστέθηκαν".

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ 10 Οκτ 2025 | 07:53

Δουλέμποροι εργατών γης: Άφαντη η 29χρονη αρχηγός από το Νεπάλ - Τους παγίδευε με σκηνοθετημένα βίντεο στο TikTok

Οι εργάτες από το Νεπάλ απασχολούνταν σε εξαντλητικές αγροτικές εργασίες υπό την εποπτεία των επιστατών, ενώ οι συνθήκες εργασίας ήταν εξαιρετικά σκληρές.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 10 Οκτ 2025 | 06:44

"Γίνονταν κακά πράγματα στο κάμπινγκ": Οι απειλές ενός ανήλικου στον ιδιοκτήτη και η μυστηριώδης αλλαγή της διαθήκης

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε μία μοτοσυκλέτα, στην οποία εκτιμούν με μεγάλη βεβαιότητα, ότι επιβαίνει ο δράστης μετά την διπλή δολοφονία, να κινείται προς την Ηλεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ FBI 09 Οκτ 2025 | 07:51

Δουλέμποροι προσέλκυαν εργάτες με βίντεο στο TikTok - Τους υπόσχονταν καλούς μισθούς για να "ξεφύγουν από τη μιζέρια"

Τα μέλη της συμμορίας, τους έπαιρναν σχεδόν όλο το μεροκάματο που τους έδιναν οι εργοδότες, με την αιτιολογία ότι τους παρείχαν φαγητό, διαμονή, νερό και ρούχα.

ΙΛΙΣΙΑ 09 Οκτ 2025 | 07:47

Έκρηξη στη Μιχαλακοπούλου: Ο δράστης άφησε ατάραχος τη βόμβα στην είσοδο της ντίσκο - Τα σενάρια πίσω από την έκρηξη στο Jacky.O

Σε πλάνα έχει καταγραφεί άνδρας που είναι ντυμένος στα μαύρα και με κουκούλα, κρατάει στα χέρια του μια χάρτινη σακούλα, παρόμοια με αυτή που αφέθηκε μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού, μέσα στην οποία υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός

ΜΥΣΤΗΡΙΟ 09 Οκτ 2025 | 06:58

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Η τελευταία διαθήκη που δεν έχει ανοίξει και οι επαφές του 68χρονου με ανήλικους

Ο 68χρονος άλλαζε συχνά την διαθήκη του, η τελευταία αλλαγή φαίνεται να έγινε την 1η Οκτωβρίου - Οι Αρχές εξετάζουν και συναναστροφές του θύματος με ανήλικους.

ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 08 Οκτ 2025 | 11:26

Μαρούσι: Καταδίωξη στους δρόμους των βορείων προαστίων μετά από αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δύο κακοποιούς που προσπάθησαν να εισβάλουν σε σπίτι στην οδό Μεσογείων.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 08 Οκτ 2025 | 06:41

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Οι 5 κληρονόμοι που έγιναν ένας, η αποκλήρωση και το "μήλον της έριδος" - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένουν άκαρπες - Τι έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ 07 Οκτ 2025 | 07:00

Εγκλημα στη Φοινικούντα: Η μεγάλη περιουσία του 68χρονου, ο μοναδικός κληρονόμος και ο αυτόπτης μάρτυρας-"κλειδί"

Οικονομικά κίνητρα, βλέπουν οι αρχές πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 68χρονου ιδιοκτήτη του camping και του 61 ετών επιστάτη, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας.

ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Οκτ 2025 | 07:41

Εικονικά τιμολόγια: Αρνείται τις κατηγορίες ο πρόεδρος της ΠΑΕ- Ο ρόλος της άρρωστης θείας και ο αλκοολικός "μπροστινός"

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δυτικών Προαστίων, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι λειτουργούσε ως διαμεσολαβητής στις επίμαχες συνδιαλλαγές.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 03 Οκτ 2025 | 06:45

Κύκλωμα με εικονικά τιμολόγια: "Σφραγιδούλα και υπογραφούλα" - Ο "διαχρονικός" λογιστής και η κόρη του

Ένας 55χρονος λογιστής, συμμετείχε σε όλες τις συνθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης μαζί με τον 52χρονο πρόεδρο της ερασιτεχνικής ομάδας και τον 40χρονο έγκλειστο των φυλακών Χαλκίδας

Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ 02 Οκτ 2025 | 08:14

"Πίεση στον Άρη για χρήματα": Το κύκλωμα με τις 370 εταιρείες φαντάσματα - Ο πρόεδρος ομάδας και το 1,5 εκατ. στον Κοκλώνη

Ο 52χρονος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας μαζί με τους συνεργούς τους είχαν δημιουργήσει έναν μεγάλο ιστό "μαϊμού" εταιρειών, οι οποίες εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια μεταξύ τους και προς τρίτους έναντι αμοιβής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 02 Οκτ 2025 | 06:50

Λάρισα: Ο θρύλος για τους χαμένους θησαυρούς οδήγησε στον θάνατο τον 53χρονο - Αλλες 10-15 ομάδες έχουν ψάξει στη σπηλιά

"Δεν μας είχε πει ποτέ για τη δραστηριότητά του ή ότι σκέφτεται να ψάξει για λίρες ή χρυσό", ανέφεραν συγγενείς του 53χρονου.

ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 02 Οκτ 2025 | 06:30

"Θα μας σκότωνε": Σοκάρουν οι ενοικιαστές για την άγρια επίθεση του ιδιοκτήτη - Τους χτυπούσαν με ρόπαλο

Με ρόπαλο και μαχαίρι, ο δράστης αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του - Ο 31χρονος άνδρας επιτέθηκε στους ενοικιαστές του σπιτιού του στην Άνοιξη Αττικής.

30 Σεπ 2025 | 10:42

Εντατικοί έλεγχοι στα μέσα μεταφοράς: Πώς η "Αριάδνη" έφερε μείωση 60% στα περιστατικά παραβατικότητας

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο, τα στελέχη του σχεδίου "Αριάδνη", προχώρησαν σε συνολικά 91.610 ελέγχους, 1.539 προσαγωγές και 1.536 συλλήψεις.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ 29 Σεπ 2025 | 07:30

"Είμαστε από τη ΔΕΗ, θα εκραγεί το κτίριο" - Πώς επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αρπάζουν χρήματα

Επιτήδειοι, άλλες φορές μέσω τηλεφώνου και άλλες και με φυσική παρουσία, επιχειρούν με ευφάνταστους τρόπους να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, βάζοντας στο στόχαστρο συνήθως ηλικιωμένα άτομα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 29 Σεπ 2025 | 07:12

Ξάνθη: Βαρήκοος και με σκλήρυνση κατά πλάκας ο 40χρονος ομογενής - Αστυνομικός τον ξυλοφόρτωσε και τον πέταξε σε χωράφι

Ο συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τον άτυχο άνδρα, νομίζοντας ότι ήταν παράνομος μετανάστης - Συγκλονίζει η μαρτυρία του 40χρονου θύματος.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 27 Οκτ 2025 | 21:30

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος από την Καλαμπάκα έβοσκε κοπάδι στην Αρκαδία - Νοίκιαζε αγροτεμάχια από… νεκρό

Γυναίκα-κτηνοτρόφος από τα Τρίκαλα με δραστηριότητα στην Καλαμπάκα, μίσθωνε βοσκοτόπι για το κοπάδι της 480 χιλιόμετρα μακριά, στην Αρκαδία

ΣΤΟ MEGA 27 Οκτ 2025 | 21:09

Φοινικούντα: Η μαρτυρία που ανατρέπει τα δεδομένα - Η περίεργη στάση των 22χρονων και ο καβγάς - "Ο άλλος δεν έχει καταλάβει τίποτα σου λέω"

Λίγες ώρες πριν το διπλό φονικό στη Φοινικούντα, οι δύο νεαροί φτάνουν σε ερημικό σημείο - Γίνονται όμως αντιληπτοί από μια γυναίκα που ζει στο αγρόκτημά της και άκουσε όσα έλεγαν...

ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 27 Οκτ 2025 | 21:08

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε θαμμένο στο προαύλιο πιστόλι με γεμιστήρα και σφαίρες [βίντεο]

Συγκεκριμένα, στο προαύλιο της 5ης πτέρυγας του Κορυδαλλού βρέθηκε θαμμένο πιστόλι Μπερέτα των 9mm

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 27 Οκτ 2025 | 20:48

Κρήτη: Στον Εισαγγελέα την Τρίτη ο 23χρονος για τη δολοφονία του ξαδέλφου του σε πανηγύρι

Την ώρα της γιορτής, τα δύο ξαδέλφια είχαν έντονη συνομιλία περίπου για δύο λεπτά πριν από το περιστατικό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ 27 Οκτ 2025 | 20:27

"Αντιφασιστικός μουσακάς": Ιταλοί και Έλληνες αντιστασιακοί θα γιορτάσουν μαζί την 28η Οκτωβρίου

Στην πρωτοβουλία, όπως έγινε γνωστό, έχει κληθεί να συμμετάσχει και η Τούλα Μητσέα, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 27 Οκτ 2025 | 20:14

Μαρία Καρυστιανού για μαθητική παρέλαση: "Παιδιά μου, να θυμάστε ότι μπροστά στον ένδοξο πολεμιστή, είναι γραμμένα και 57 ονόματα"

"Στην παρέλασή σας, θα σας συνοδεύουν και οι 57 ψυχές που καθοδηγούν το ΟΧΙ του αγώνα όλων μας ενάντια στους σημερινούς εχθρούς της χώρας μας, που την έχουν βουλιάξει στον βούρκο, στη σήψη και τη διαφθορά"

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑΣΟΥΛΑ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 27 Οκτ 2025 | 19:57

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύφθηκε η προτομή του δολοφονημένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Την πρωτοβουλία για την τοποθέτηση της προτομής στη γενέθλια πόλη του Γιώργου Λυγγερίδη, ανέλαβαν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Αθηνών

"ΠΥΡΑ" ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ 27 Οκτ 2025 | 19:30

28η Οκτωβρίου: Οργή στη Θεσσαλονίκη για την κάλυψη της παρέλασης από την Αθήνα - Στάση εργασίας στην ΕΡΤ3

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης γίνεται λόγος για απαξίωση του δημοσιογραφικού προσωπικού της ΕΡΤ3 για το πώς καλυφθεί η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ 27 Οκτ 2025 | 18:51

Φοινικούντα: Από την οικογένεια υποπτεύονται εμπλοκή τρίτου προσώπου - "Δεν μπορεί να είναι ξένος" - Οι κόντρες τους

Η ανιψιά ισχυρίζεται πως ο θείος της εμπιστευόταν μόνο εκείνη και πως μάλιστα φοβόταν τον ξάδελφό της.

ΤΙ ΛΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ 27 Οκτ 2025 | 18:40

Κορωπί: "Είχε περάσει με το αμάξι από πάνω της" - Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον εφιάλτη που ζούσε η 40χρονη από τον 50χρονο

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον χαρακτήρα του 50χρονου απέναντι στη σύντροφο και μάνα των παιδιών του σοκάρουν

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 27 Οκτ 2025 | 18:30

Ελαιοκομικό Μητρώο: Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ σε όσους δεν δηλώσουν ελιές και λάδι

Οι ιδιοκτήτες εκτάσεων με 21 και πάνω ελαιόδεντρα έχουν διορία μέχρι τον Μάρτιο του 2021 να δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους στο Ελαιοκομικό Μητρώο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 Οκτ 2025 | 18:19

Κυψέλη: Συνελήφθη 37χρονος που απείλησε με πιστόλι γυναίκα μέσα σε κατάστημα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκαν στο σημείο ακινητοποίησαν τον 37χρονο

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 27 Οκτ 2025 | 18:10

Θανάσης Λάλας στον πρωθυπουργό: "Τα έχεις όλα, γιατί δεν κάνεις κάτι για την Ελλάδα, ένα γενναίο πράγμα και ας φύγεις"

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εικαστικός μίλησε για τη ζωή την καριέρα του, την πολιτική.

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ 27 Οκτ 2025 | 18:10

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, 13 στο σύνολο - Ελεύθερος ο λογιστής

Περιοριστικοί όροι και στον πατέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος που λάμβανε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ