Ο Κώστας Μπακογιάννης στην «Επανένταξη» της «Αποστολής»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε τις δομές και το "Προστατευμένο Διαμέρισμα" της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

o-kwstas-mpakogiannis-stin-epanentaksi-tis-apostolis
SHARE THIS
0
SHARES

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε τις δομές και το "Προστατευμένο Διαμέρισμα" της "ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ". 
Ο κ. Μπακογιάννης γνώρισε από κοντά τους ενοίκους και ενημερώθηκε για το έργο των ανθρώπων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Αθηνών υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Κωνσταντίνος Δήμτσας ο οποίος μαζί με την υπεύθυνη των δομών ψυχικής υγείας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Μαρία Σπανού, ξενάγησαν τον κ. Μπακογιάννη στους χώρους των Δομών.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συνομίλησε με τους ενοίκους της «Επανένταξης» και του «Προστατευόμενου Διαμερίσματος», θέλοντας να μάθει τις καθημερινές τους συνήθειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

 

«Νιώθω μεγάλη χαρά που ανοίξατε για μένα τις πόρτες του σπιτιού σας», είπε ο κ. Μπακογιάννης στους ενοίκους του Προστατευόμενου Διαμερίσματος και συμπλήρωσε «το έργο που επιτελεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε αυτό τον τομέα είναι σπουδαίο και χαίρομαι που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να το γνωρίσω από κοντά».

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Μπακογιάννη:

«Για μας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» η βοήθεια που προσφέρουμε στους ανθρώπους που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, ούτε να επιτρέπουμε την περιθωριοποίησή τους στην κοινωνία. Στην «Επανένταξη» και στο «Προστατευόμενο Διαμέρισμα» δημιουργούμε ένα περιβάλλον ώστε να ζήσουν με αγάπη, και φροντίδα». 

 


ΦΩΤΟ: mkoapostoli.com/

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook