
O (ίσως) κορυφαίος point guard της ιστορίας του μπάσκετ, Έρβιν "Μάτζικ" Τζόνσον, βρίσκεται στην χώρα μας για διακοπές και δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύσει τα μαγευτικά τοπία που επισκέπτεται.
Ο θρύλος του NBA έχει ξετρελαθεί με τις ομορφιές της χώρας μας και την εκθειάζει στα social media.
Στις αναρτήσεις του στο twitter έκανε λόγο για εμπειρία ζωής, ενώ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τα όσα είδε στον Παρθενώνα. Μαζί του ήταν και ο LL COOl J, ο θρύλος της ράπ, επιχειρηματίας και ηθοποιός από το Bay Shore της Νέας Υόρκης
"Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάτζικ Τζόνσον στις αναρτήσεις του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr