Δεν τα χάνει αυτά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Άλλωστε είναι μετρ της επικοινωνίας και δεν θα άφηνε με τίποτε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Ο Γιάννης Μπουτάρης το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια εκδήλωση υπό τον τίτλο: «Τα ΒορΟινά». Εκεί τον πληροφόρησαν ότι λίγα μέτρα πιο κάτω, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων «World Chefs Congress & Expo», γινόταν παρέλαση αρχιμαγείρων.
Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις κι αυτό ο δήμαρχος το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Γιάννης Μπουτάρης όχι μόνο έσπευσε στην παρέλαση αλλά φόρεσε και τον σκούφο των Αρχιμαγείρων!
Και φυσικά φωτογραφήθηκε με τον Αγιορείτη μοναχό, Επιφάνιο ο οποίος συμμετείχε και αυτός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων, εικάζω με την περίφημη και μυστική συνταγή για λεμονάτο ψάρι με πατάτες που κάνουν στο Περιβόλι της Παναγίας.