Η ΕΡΤ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αναλαμβάνει την παρουσίαση του αναλυτικού δελτίου Eιδήσεων του ΕΡΤnews, καθημερινά στις 18:00.
Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης και έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών την παρουσίαση δελτίων Eιδήσεων, ο Παναγιώτης Στάθης εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα του ΕΡΤnews, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική και την ξεχωριστή ταυτότητα του ενημερωτικού καναλιού της ΕΡΤ.
Ποιος είναι ο Παναγιώτης Στάθης
Ο Παναγιώτης Στάθης διαθέτει πολυετή διαδρομή στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας διατελέσει για πάρα πολλά χρόνια διαπιστευμένος δικαστικός συντάκτης, καλύπτοντας μερικές από τις σπουδαιότερες υποθέσεις της ελληνικής επικαιρότητας.
Τα τελευταία χρόνια, το ευρύ κοινό τον παρακολουθούσε μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όπου είχε αναλάβει με επιτυχία την παρουσίαση της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής Ώρα Ελλάδος, αρχικά δίπλα στον Δημήτρη Καμπουράκη και στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Κολοκυθά. Παράλληλα, διατηρεί μακρά παρουσία στο ραδιόφωνο, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους σταθμούς όπως ο Real FM, ενώ στο παρελθόν είχε πολυετή συνεργασία και με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.
Τη σεζόν 2025-2026 είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, στην αρχή μαζί με την Άννα Λιβαθυνού μέχρι τον Ιανουάριο και στη συνέχεια με τον Στέφανο Σίσκο μέχρι τον Ιούλιο.
Ο παναγιώτης Στάθης είναι παντρεμένος, από το 2013 με την Αθανασία Πρωτοψάλτη και έχουν μαζί μία κόρη, την Καλλίνθια. "Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα "αυτή είναι”. Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό. Είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παναγιώτης Στάθης.